Срещу плана Ран-Ът за геноцида над българите аз противопоставям Плана Сидеров

Здравейте, уважаеми българи.  Девет години минаха откакто започнах да коментирам всяка вечер в 7,20 ч. пред вас това, което мисля, за да можете вие да решите какво да правим.

2012 г. сме сега, от 2003 г. изминаха цели 9 години. За 9 години казват, че се подмладявали и обновявали клетките на един организъм изцяло. За 9 години човек може да остарее, за 9 години израства едно дете и започва да се учи да чете и да пише, става съзнателен човек. За 9 години България обаче не напредна никак. От 2003 г., когато ви говорих за колониалния характер на страната, за това, че ни продават на безценица, за това, че активите на България са разграбени и тук е наложена колониална система. От 2003 г. имате ли подобрение на вашия живот днес в 2012 г.? Съмнявам се, няма как да имате. От 2003 г. до днес правителствата, които се сменят, правят едно и също – те са две на брой – тройната коалиция начело със Станишев и участието на ДПС срещу която се борихме, борихме да падне от власт. Е, падна от власт, дойде ГЕРБ – партията за европейско развитие на България, начело с най-великия, сублимен и непостижим министър-председател, рекламиран години – години преди това по телевизиите, които са собственост на господарите на ефира, на тези, които владеят финансите, олигархията е тяхна и налагат какво вие да гласувате.

Никакъв напредък няма през тези 9 години, защото България е вкарана в един план за геноцид още през 1990 г., тези от вас, които си спомнят моите коментари отпреди 8 -9, 7 години, знаят много добре, че аз още тогава ви говорих за това как България е вкарана в един план за геноцид, за намаляване на населението, за разграбване на всички активи, които съществуваха преди при лошата комунистическа България, и те се оказаха много, не малко. Заграбване на подземните богатства, минералните ресурси и водите, заграбване на енергетиката и всичко, което носи печалба. Този план се наричаше планът Ран-Ът, по името на двама американци, които го наложиха, т.е. предложиха го. Те го предложиха, обаче кой го прие? Приеха го националните предатели от Великото народно събрание, много малко хора сега си спомнят за този период, 1990 година – 22 години са минали, обаче точно през тези години се изпълняваше планът Ран-Ът. Един план, който постановяваше бързо и тотално приватизиране на всичко в България, така както не е правено в нито една западна държава, в нито една.

Планът Ран-Ът предвиждаше пълно излизане на държавата от икономиката, намаляване на публичния сектор и на всички дейности, които се наричат социални. Натикване на българина в калта до там, че да може да има само за прехрана, да има някакво елементарно медицинско обслужване като в африканска държава и ако може, да няма собствено жилище. Защото това много ги дразнеше американците – че ние българите над 90% процента притежаваме собствено жилище и не сме като тях на кредит, който може да бъде дръпнат винаги и да увиснеш, както се прави при предизвиканите умишлено кризи (като тая сегашната). Българинът ги дразнеше, защото има собственост. Даже си спомням една американска посланичка Ейвис Боулън казваше – вие какво се оплаквате и вашите пенсионери, че нямали да си платят тока, те имат огромни жилища в центъра на София или в някой квартал на големите градове. Да ги продадат и ще си плащат тока. Така казваше посланичката Боулън, това беше фиксидея на американците – да изземат всичко и каквото има в България печелившо, то да стане притежание на чужда компания, монопол.

Точно по тази причина, уважаеми българи, нищо не мърда през тези 22 години. Аз посочих 9 от тях, последните 9, защото през последните 9 от тях аз съм пред вас непрекъснато, говоря едно и също, пледирам и настоявам за промяна и пред мен винаги се слага политическа спирачка. Така че да не мога да стигна до властта, защото когато стигна до властта, аз ще приложа нещо друго – контраплан на плана Ран-Ът. Аз ще приложа план, който наричам Плана „Сидеров”, защото както така нарекоха плана на двамата американци, така наричам плана на АТАКА Планът „Сидеров”. Този план, драги българи, който е познат на доста наши активисти, много симпатизанти вече го имат, този план ще го разпространявам в цялата страна, той е една съкратена, резюмирана програма на партия АТАКА, която се противопоставя на плана Ран-Ът. Планът „Сидеров” срещу плана Ран-Ът – това е идеята, по тази идея работя от години. Не от вчера, не от онзи ден, не откакто съм в този парламент, предишния, а много-много години преди това. Посочете ми някой друг политик, политически лидер, който толкова години е изграждал виждането си, за да изчисти това виждане в план, който се противопоставя на световния заговор срещу България. Да, това е заговор срещу България, това е заговор за геноцид, защото в плана Ран-Ът се предвиждаше българите да останем не повече от 4-5 милиона, останалите да си заминат – от болести, от недоимък, от липса на медицински грижи, от липса на лекарства, от стрес, от лош живот, от лошо хранене. Ние го виждаме пред очите си, ние го виждаме как този план се изпълнява, не го ли виждате вие? Погледнете във вашия град, във вашето село, в квартала, където живеете, няма ли да се сетите поне за 5 човека, които нямат как да си платят лекарствата, които не знаят кога точно ще умрат, защото не знаят по какъв начин вече да спасяват живота си. Хора, които са нещастни, безутешни и за тях няма бъдеще, ето това е планът Ран-Ът, това е планът, който предвиждаше България да бъде затрита като суверенна държава и от лагера на победените държави в студената война да влезе в лагера на опитните полета, белите мишки.

Нима сега България не е опитно поле? Върху България се прилага данък, който в Германия, Франция, Америка го няма – плосък данък. Защо? Защото сме опитно поле. В България се прилагат методи, които другите държави, т. нар. развити държави не ги приемат в тяхната политика. Те си имат подоходен данък, така че по-богатите се облагат повече, тук – не, тук богатите се облагат колкото и бедните, това било много добро, това било голям успех, наложи го миналото правителство, сегашното го подкрепя. Редица други мерки още, които бяха наложени в България, така че тя да бъде съсипана държава, се прилагат и от сегашното правителство. Не очаквайте от правителството на ГЕРБ да направи нещо различно. Е, имаше някакви такива илюзии по едно време, човек се подлъгва, понякога му се ще да повярва, че този, дето е станал премиер, може пък да се вслуша в българското си Аз, в собственото си сърце и ум и да вземе, че да направи нещо да разбие този план Ран-Ът и да направи България наистина страна добра за живеене. Не, уви. До властта биват допускани тези, които предварително са уговорени, че ще следват този план за геноцид.

Изводът и изходът какъв е? Драги българи, изходът и изводът е – да пресечем, да сложим край, да сложим точка на този план за геноцид, да го направим с усилията, с енергията на всички. И да го направим така, че да не може да бъде осуетено от посланиците на САЩ, на Англия, на други държави, които приложиха този план върху България. Да не може да бъде осуетен от вътрешните предатели, които чакат, готови да се предадат и наведат, и да продължат геноцидния план. И да обърнем нещата – да покажем, че има друг, нов път за развитие на България. Това може да стане само с обединени сили – патриотични, националистически, български – тези, които не са участвали досега в геноцида на България, трябва да вземат участие в новото дело, новия път за развитие на България. Това е нашата задача в следващите месеци, трябва да направим така, че на тези избори, които идват, да покажем силата на българите – такава, каквато я усетиха турците през 1913 година при Одрин, при Лозенград. Такава сила трябва да покажем, за да объркаме плана за геноцид на българите, плана Ран-Ът. Само тогава можем да се наречем свободни българи.

Това е всичко за днес, АТАКА-та, както знаете, продължава.

Предаването „АТАКА” с Волен Сидеров излъчено по ТВ „Алфа” на 18 октомври 2012 г. (четвъртък) от 19,20 ч.

 

Добави коментар