„Вкарват ни във война. Кой и защо?”

Здравейте уважаеми българи,

Днес моята тема е отново съдбата на България във връзка със световната глобална схема. Вие разбрахте, че с решението да съобщят, че Хизбула стои зад атентата, нашите управляващи, преди всичко външният министър Младенов, вътрешният министър Цветанов и министър-председателят всъщност вкараха България във война. Това не е пресилено, защото Израел отдавна иска да нападне Иран. Съединените щати на Америка отдавна искат да нападната Иран. Защо? След малко ще обясня, но това тяхно желание имаше нужда от някакво основание. И основанието, ето го идва на тепсия, поднася го г-н Цветанов и казва – Хизбула стои зад атентата. Атентатът в Бургас, извършен миналото лято, който уби израелски граждани и български гражданин, трябваше да бъде обявен за действие на Хизбула. Затова още в същия ден премиерът на Израел Нетаняху настояваше и го посочи. Дето се казва, пушекът от бомбата още не беше се разсеял, Нетаняху вече каза – това е Хизбула. Как го разбра, никой не може да каже и няма начин да го разбереш, преди да се е провело следствието. След това се проточиха едни дълги 6-7 месеца, та до ден-днешен. Израел натискаше България да каже, че бомбата е взривена от Хизбула, още през началото на годината, още в първите дни на януари имаше много силен натиск, защо? Защото през януари в Израел имаше избори. Нетаняху върви надолу, пада му доверието и това се показа от резултата на изборите. Но той си предизвика предсрочни избори, смятайки, че ще тръгне нагоре и ще вземе още повече гласове. За тази цел му трябваше подпирачката от България, послушната България да подхвърли, че да, това е Хизбула, той да излезе герой, който брани Израел от Хизбула и който има основание да нападне. Т.е. отново да постави жителите на Израел в страхова невроза, а той да се яви спасителя, който ще брани страната. Това обаче не се случи. По някакви причини Бойко Борисов и Цветанов забавиха така желаното от Израел изявление, че Хизбула стои зад атентата. Така или иначе това не му свърши работа за изборите, Нетаняху получи много по-малко гласове от преди, има и по-малко депутати, сега ще е принуден да прави коалиция с други партии. В крайна сметка изявлението на българските премиер-министър, министър на вътрешните работи и на външния министър се появи на бял свят със закъснение, но все пак се появи и отново върши работа на Биби, както му викат в Израел – Бенямин Нетаняху, който според израелски източници (не според мен) е човек агресивен, човек с радикални и опасни екстремни възгледи, човек, който може да вкара Израел във война. Той това го иска, за да се утвърди. Има някои хора, които са достатъчно луди, за да вкарат държавата си във война само и само да са на власт. Е, Нетаняху е един от тях.

Зад гърба на Нетаняху стои и САЩ, Съединените американски щати, тъй като те винаги са стояли зад Израел. Има даже едно изявление на израелски държавник преди години – това, което ние кажем, това става в САЩ, когато ние кажем, САЩ ни подкрепят и т.н. Историята го доказа. В ООН има десетки решения на Организацията на обединените нации, които примерно санкционират или които са декларации, или които са решение Израел да се изтегли от някъде, да не прави така и така, да не преследва палестинците, да не ги избива. Израел не ги спазва изобщо, нито едно от тях. И САЩ винаги гласуват вето. Мога да ви покажа списък с такива гласувания, много са на брой. След малко ще ви покажа автора, американец, който ги е събрал в една книжка.

Така че Израел и САЩ сега искат да нападнат Иран. Защо искат да нападнат Иран, след малко ще стане дума за интересите, които движат пък тези агресивни намерения. Тук е важно, че България стана инструмент в това намерение. България изигра ролята на услужливия сервитьор, който носи на поднос едно листче. И от него този, който му трябва основание, го взима и вика – а, ето виждате ли, Хизбула стоял зад този атентат. Значи аз бях прав, трябва да ударим Иран, защото Иран финансира Хизбула и ги поддържа, там е центърът, мозъчният щаб и ние трябва да ударим в мозъчния щаб. Естествено преди това да прегазим Сирия (както Ирак) и да я оставим в развалини и хаос. Да оставим там ислямисти да режат глави с вик „Аллаху агбар”, но най-вече да ударим Иран. България стана инструмент в тази престъпна, военна, агресивна схема. И това е тежест, отговорност и вина на българското правителство начело с министър-председателя, външния министър и вътрешния. Те се опитаха да използват Консултативния съвет по национална сигурност при президента, за да стане той параван на тази израелска поръчка. Консултативният съвет отказа, включително дори послушният президент изрази съмнения, резерви, не пожела да поеме тази отговорност и остави на Цветанов да го съобщи, а то вече беше предварително съобщено от израелските медии.

България изпадна в унизителна роля на прислуга на израелските агресивни военни интереси, и това беше отбелязано в европейската преса. Дори една журналистка в известния, световно известен (аз няма да казвам авторитетен, защото това е вестник, който обслужва световната олигархия) „Файненшъл таймс”, но се води за много известен и много авторитетен. Та една журналистка от този вестник написала във Фейсбук, че се съмнява, дали Израел не е платил на българското правителство за това изявление, за тази помощ. Тази журналистка така я намачкаха веднага, че тя тръгна после да се обяснява и да се извинява. Сега, няма кой да й каже може би на тази английска журналистка, че когато видиш евреин да плаща на някой, ела ми се обади. Аз такава сцена не съм виждал, няма и да доживея. По-скоро Израел и неговите управници са свикнали да вземат, а не да дават, така че най-жалкото е, че услугата, слугинската роля на България е изиграна даже без да се плати нещо. За какво е направено, един ден историята ще разгърне тази страница, ще я прочетем, да сме живи и здрави, ще стискаме зъби, ние сме издръжливи. Още 20 и 120 години ще чакаме, но ще стане ясно, че държавното ръководство на България тия дни предаде националните интереси на страната си.

И понеже заговорих за англичани, за английска журналистка, наскоро ме интервюираха английски журналисти по време на нашия протест. Преди два дни направихме протест пред Английското посолство, гледали сте го по телевизия „Алфа”, а и някои други телевизии го показаха този път. На какво се дължи това, не знам кой камък да обърнем, както викаше баба ми. Но някакъв невероятен магически пробив стана, та дори и по телевизиите бТВ и Нова се мернаха кадри, в които се вижда, че АТАКА отново е единствената партия, която защити националното достойнство. Не видяхме там патриоти, националисти, свръхнационалисти, мега-квази националисти, хипер мега и други националисти като НФСБ, БСФС, ГОРД и други подобни. Нямаше такива, които да протестират, напротив – лидерът на ГОРД, ренегат и отцепник от АТАКА, беше довел един английски плазмодий, някой си Нутъл, който да обяснява колко Англия обича България, само че има двоен стандарт към българите и ги смята за трета ръка хора. Как така хем ни обичате, хем трета ръка хора, не върви, не става, другарю Нутъл. И затова ние бяхме принудени – аз и моите колеги от парламентарната група на АТАКА да отидем, да обясним. Заедно с Десислав Чуколов, с Венцислав Лаков, с проф. Станилов отидохме в залата за пресконференции на София-прес и казахме на г-н Нутъл – извини се на българите първо, като си дошъл тук, и после се обяснявай каквото искаш. Той обаче, нагъл и арогантен, не се извинява, не пожела да се извини. Напротив, стана още по-агресивен, започна да обяснява, че няма за какво да се извини, даже трябва да го похвалим едва ли не, че той и неговият шеф Найджъл Фарадж обявиха, че ако българите отидат да работят в Англия, то ще стане катастрофа, Англия трябва да напусне Евросъюза, такава голяма заплаха сме ние българите, страшна заплаха, представяте ли си? Не африканците, не азиатците, не тия, които на вълни наистина заливат Лондон и понякога го трошат и палят, а българите – точно ние сме най-страшната заплаха. Не пожела да се извини г-н Нутъл, но ние бяхме длъжни да отидем и да му го кажем в лицето.

Като говорим за англичани, историята на Великобритания е дълга и е пълна с кръв, насилие и експлоатация. Това е държава, която винаги се е основавала на ограбване на други народи, избиване на други народи, завземане и ограбване на тяхното богатство и ресурси и по този начин е станала империя. Аз не бих се гордял, ако съм жител и представител на империя, която е точила кръвта на други народи и ги е ограбвала, не бих се гордял. Само че такива като Найджъл Фарадж и въпросния плешивец Нутъл, кой знае защо са горди, че са жители на една пиратска държава, на държава, която е създадена чрез пиратство. Това е съвсем буквално, защото има един Френсис Дрейк, може би сте чували или сте чели пиратски романи или някакви филми. Френсис Дрейк, пират, бандит-разбойник, който ограбва кораби, избива хората, взима богатството им – с това се занимава цял живот. В един момент този бандит, разбойник и убиец става сър – сър Френсис Дрейк. Е, за да стане сър, кралицата (Елизабет се е казвала пак тогава), получава скромното дарение от 2 милиона и 700 хиляди златни тогавашни монети. Става дума за ХVІ век, представяте ли си какво значи тогава 2 милиона и 700 хиляди? Тя получава това скромно дарение, както и днес се правят дарения на фондации – направете дарение и ще ви се уреди въпросът. Та така Френсис Дрейк – пиратът, убиецът, грабителят, бандитът, направил това скромно дарение и станал сър. Оттам-нататък той оглавил английската флота, тя разбива испанската и т.н. и т.н. Значи виждате ли, един убиец и бандит става адмирал, става сър и оттам-нататък всички негови деца и внуци са сърове – сър, сър, сър, до последните сърчета. И тук стоят някакви папагали в България и говорят как ливадата на английската демокрация 300 години се утъпква, а къде сме ние тук – някакви балканци. Такива папагали като ги видя, трябва да ви кажа, че дори не изпитвам желание шамар да им ударя, защото те са жалки, нещастни, скапани комплексари.

Българинът, който никога не е експлоатирал чужди народи, който е имал много по-велика история от Англия, който е имал няколко държави през хилядолетията, владели тогавашния свят и въпреки това не е имало робовладелско общество в българските държави никога. Имало е винаги една социално добре уредена и справедлива държава и тази държава, и тази цивилизация, и тази нация, на която ние сме наследници, е дала културата на повече от половината, на две трети от Европа. Но българинът не излиза да каже – аз съм владетел, наследник на страшни империи, защото просто не го смята за прилично. Англичаните обаче, понеже са арогантни, нагли, безскрупулни, непрекъснато се тупат в гърдите и се обясняват колко те са по-висши от другите, проявяват расизъм, ксенофобия и дискриминация и Еврокомисията не ги санкционира. Е, ние връчихме писмо на Еврокомисията, настояваме за това и пак измихме очите на българската държава. Между другото в западната преса се появиха съобщения, и това беше отбелязано, че българската патриотична, националистическа партия АТАКА е защитила българското достойнство. Това го отбелязаха дори английски медии.

Понеже ви заговорих за Френсис Дрейк и за това как пирати, убийци и грабители, застанали начело на английската държава, са получавали титли и след това поколенията им се водят благородници, тук от моята скромна библиотека от няколко хиляди тома (аз съм подредил пак няколко книги – „Оцеола”, „Винету”, „Синовете на великата мечка” и други подобни, но сред тях има и някои други, които са на по-различна тематика) сега ще видите корицата на тази книга, издадена е 1940 г. на български език. Много е рядка, трудно се намира, но аз имам такива по-редки книжки. И тя разглежда долната и горната камара на английския парламент, описва шуробаджанащината между тези лордове, които са там, и описва как те владеят света чрез участие във финансови и икономически корпорации. Така го владеят, че ако се нарисува схемата, която сега ще я видите на екрана, излиза че само долната камара на английския парламент представлява един октопод. Ето, виждате картата света, на всички държави и точките, в които имат финансови интереси само членовете на долната камара. И са изброени имената им – това е доста дребно, няма как да го видите, но виждате прави линии, сочещи отделни точки, в които те имат колониални интереси. Виждате Южна Америка, Африка, Южна Африка, Азия, Австралия, Северна Америка, Канада от най-северните до най-южните точки. Всяка една права линия тръгва от името на един или двама сърове и свършва в точка, в която те имат финансови и корпоративни интереси. Тази книга е интересна, защото вътре са описани и са дадени снимките на тези, няма да ви ги показвам един по един, просто само я прелиствам пред вас. Ако някой се интересува специално, авторът е германец, разбира се, Гизел Кервирзинг, 1940 г. издадена. Много подробна и много ценна книга (вече не може да се намери) с информация кой сър с кого е сроден, как се преобразуват имена, как еврейски имена стават английски и кой точно стои зад цялата тази мрежа, която държи като един октопод с пипалата си целия свят. Всъщност тази книга като я прочетеш, ти става ясно, че Англия не е построена върху никаква демокрация и пазарни принципи на свободна търговия и икономика, а е просто един октопод, който се е впил в тялото на планетата Земя и смуче оттам сокове. По този начин е създадената тъй наречената империя, дето слънцето не залязва в нея. Това е Англия. Какви са днес тези, които ругаят българите и ги наричат втора и трета ръка и се гнусят от нас, какви са? Те са потомци на същите тези бандити, които са ограбвали света – Фарадж, Камерън, кметът на Лондон, всички тия, които казаха – о, ако дойдат българите, тук ще настанат безсънни нощи или пък ще трябва да излезем от Евросъюза. Защото ние българите сме били страшна заплаха за великобританските расисти. Да, това са расисти – Камерън, Фарадж, кметът на Лондон (не го помня как се казва, не ми и трябва), те са расисти, те са ксенофоби, ама истински, не както ми викаха на мен 8 години, че аз съм расист и ксенофоб, защото защитавам българския интерес. Те са истински ксенофоби, които искат законово да отрежат българите, нарушавайки норми, които вече са подписали в Евросъюза, ето това са англичаните. И от време на време някой техен педофил идва тук да снима порно филми, след което убива своята жертва, невръстно дете, непълнолетно, и го съдят, още го съдят един такъв изрод. Или пък се напиват като прасета и се въргалят по Слънчев бряг тези същите англичани. Иначе много им харесва България. Тук е много хубаво – евтин алкохол, хубави жени, прекрасно е. Само че ако може, да си стоим тук с ниски заплати, ниски доходи, те да идват като баровци, да се напиват като прасета, да идват на секстуризъм и да снимат порнофилми, педофилски. Това искат англичаните, аз пък съм против и по тая причина им казвам, фак оф, това е на английски, ще го видите в речника.

Сега искам да излезем от темата за уродливите англичани, които открито ни мразят и не го крият и могат да се сблъскат тук в България само с нашето презрение, и отиваме към една друга тема, основната ни тема – България се опитват да я вкарат във война, вече я вкараха. Кой обаче я води тази война и защо? Тук вече влизаме в темата за световната империя, наречена САЩ. Ако някъде до ХІХ век, даже началото на ХХ Великобритания е била световната империя, средище на финансовия олигархичен капитал, начело с еврейската фамилия Ротшилд… Да не забравяме, че един от синовете на Ротшилд става също сър, заради него променят клетвата в британския парламент. Какъв жест, уважаеми българи, представяте ли си защо я променят – защото тази клетва е християнска клетва, той обаче е евреин, юдеист и не може да се закълне с християнска клетва. Е, няма проблем, парламентът приема, че вече клетвата не е тази, ами е така обща – добър ден, здравейте, аз ставам лорд, оттук нататък каквото и да правим, няма да ми обръщате внимание, нещо от този род. Няма вече нали – заклевам се в Господ Бог и ръка на Библията, християнската Библия, защото човекът е юдеин. Той не може да слага ръка на Библията. До там е стигнал, до там е паднал всъщност английският парламент. В средата на ХІХ век това нещо се променя и въпросният господин Натан Ротшилд става член на парламента, лорд и естествено ръководи банковото дело в Англия и дава кредити на правителствата с големи лихви, след което ги заробва. Тъй като, както е казал татко му, основателят на клана Ротшилд – аз не искам да управлявам, да съм цар и крал, дайте ми да печатам парите на една държава или да зависят от мен парите, друга власт не ща. И така властта от ръцете на крале, херцози и княза преминава в ръцете на ротшилдовци, на банкери и финансисти. До първата световна война Великобритания е средище, тя е империята, тя е октоподът, който държи света и Лондонското сити е центърът, главата на този октопод.

След Първата световна война Съединените щати поемат тази роля, там се премества върхушката. Фамилията Ротшилд се съединява, комбинира се, ей така се слива с американски банкери като Морган например. Джей Пи Морган и до ден днешен ще чуете, това е една от най-големите банки в Щатите, основателка на Федералния резерв, владееща на практика финансите в Щатите. Ами Джей Пи Морган и другарят Ротшилд се сливат още в началото на ХХ век и правят обща компания. Казва се „Северни ценни книжа”, ей така невинно – Северни ценни книжа, иди разбери за какво става дума. Ами става дума за ограбване на света. И оттам-нататък Морган означава равенство – Ротшилд в Щатите, като чуете Морган, мислете за Ротшилд.

След Първата световна война Щатите от длъжник на европейските държави стават кредитор, защо? Защото те са разорени, защото първата световна война е подтикната и запалена от същите световни, наднационални олигархични, масонстващи кръгове, които имат интерес да се сбият държавите в Европа, Европа да бъде разорена и след това правителствата да влязат в огромни дългове – към кой, ами към тях, те през това време са прибрали златото на света. Така се е родил Федералният резерв, в 1913 г. Сега ще ви покажа една снимка, която показва страница от американски вестник. Снимката показва, отразява, както казваме днес, факта, че президентът Уилсън е подписал акта за създаване на Федералния резерв. Президентът Удроу Уилсън (аз съм ви говорил и друг път за него), сега ще кажем още малко. Как той става президент? През 1912 г. има избори, на сцената са Уилсън, представител на Демократическата партия и от другата страна е Тафт. Тафт е водач на Републиканската партия, републикански кандидат и се очертава той да спечели изборите. Обаче Тафт не е съглашателен. През 1912 година тези еврейски банкери, които вече са се преместили в Щатите и имат там клонове като Ротшилдовци чрез Морган – братята Варбург или Уорбърг (ще ги видите написани по различен начин) от които единият стои в Европа и създава фарбен индустрии, а другият Пол Варбург е в Щатите и е един от първите банкери там. Те вече са формирали идеята да се създаде Федерален резерв, който да печата парите на Щатите. До тогава по конституция правителството само може, само Конгресът може да постановява печатане на пари или сечене на монети. Валутата на Щатите се прави от Конгреса. Тези банкери обаче стигнали до гениалната идея, че ако това право се прехвърли на един консорциум от частни банки, тогава правителството на САЩ ще бъде една абсолютно нищо не значеща параванна история, а фактически властта ще се държи от Федералния резерв – заветът на техния основател Ротшилд – който държи печатницата за пари, той държи властта. В Белия дом нека да се сменят президент след президент, да се пъчат, да се снимат, да излизат, да държат речи, ние ще дърпаме конците. И 1912 година те го замислят това нещо, използват за острие един сенатор, казва се Олдридж, няма да показвам негова снимка, какво ще ви говори снимката – мазно кръгло лице, подкупен човек. Както и сега има депутати подкупни, министри, всякакви, и тогава е имало. Хващат го този човек и той вкарва акта за създаване на Федерален резерв, вкарва го в последните дни на декември 1913 г., вече коледна ваканция. За коледна ваканция, знаете, си тръгват хората. Бързо лобиране, бързо подкупване, и най-вече подкупване на президента Уилсън, който спечелва изборите как, ами благодарение на тези банкери. Когато виждат, че републиканецът Тафт излиза напред, те му правят разцепление в Републиканската партия, няма никакъв проблем, виждали сте го и тук. Правят разцепление и пускат Теодор Рузвелт, също известно име, който също става президент в един момент. Теодор Рузвелт става кандидат на републиканците, цепи гласовете и на изборите какво става, ами много проста аритметична сметка. Гласовете на републиканците общо са повече от тези за Уилсън демократа, обаче поотделно не са, Уилсън печели. А Уилсън вече се е съгласил да вкара, т.е. да подпише акта за създаване на Федерален резерв. Проста схема, която и в наши дни се играе и понякога се чудят някои – абе, как така този стана президент, той става за сервитьор като го гледам, пък той стана президент. Ами ей така стават президенти хората, и в България, и в днешно време. И така, става президент Уилсън и подписва акта за Федералния резерв, оттам нататък започва да действа машината за пари и се създава най-голямата измама в световната история. Не го казвам аз, казват го американски сенатори, след малко ще ви ги цитирам.

Нека сега да ви покажа една стара снимка, вехта, от 1913 година, черно-бяла фотография – наредени достолепни чичовци, които са управителното тяло на Първия Федерален резерв, той вече е създаден 1913 г., ето виждате ги, от ляво на дясно първият е Пол Варбург, този плешивичкият с мустаците, той е Пол Варбург, останалите няма да ги изброявам, само ще кажа няколко думи за Пол Варбург. Това е един от двамата братя Варбург – израелска фамилия, която се разделя на две, единият остава в Германия и създава Фарбен индъстрии, може би сте чували, това е огромен концерн за химически продукти. Другият в Щатите създава банка и става основател на Федералния резерв, той е един от тези, които лобират да стане тази измама, и е един от банкерите, които финансират… Забележете сега, тук отварям голяма скоба: Пол Варбург, еврейският банкер, финансира Лео Троцки – евреин, нихилист, анархист, радикал, който с тези пари отива в Русия, за да сваля православната империя и да въведе болшевизъм. Банкерът, мултимилионерът дава пари на болшевик, който да отива да създава антикапиталистически строй, къде е логиката? Ами логиката е в това, че се разбива една православна империя и тя става обект, в който ще се развие експериментът болшевизъм, който е антихристиянски, който отрича църквата и въвежда атеизъм и който всъщност разбива православието в Русия и слага там на власт една еврейска група, която потапя в кръв цяла православна Русия. Това пък последното изречение, за сведение на Хелзинкския комитет и на другите гъзолизци, които веднага ще наострят уши, и сега си записват – я да заведем сега дело на Сидеров, да им кажа, че това е цитат от техния любимец Чърчил, който го казва още 20-те години, че една такава шайка е хванала за косите Русия и я е удавила в кръв. И това е факт, това е истината.

Та значи, еврейският банкер в Щатите, американският вече банкер Варбург финансира болшевишката революция в Русия с много пари. Само ще цитирам от книгата на Уилям Сатън. (Той е много сериозен изследовател на задкулисията в историята, автор на много книги, чукнете в Интернет – Сатън, ще ви излезе веднага.) Той посочва данни, фактология, документално – 1 милион долара тогава са дадени от банката на Варбург, Банка на Федералния резерв, за болшевиките като дарение. Представяте ли си тогава какво са били 1 милион долара, сега се равняват на 1 милиард. Та Варбург финансира болшевиките, в същото време организира Федерален резерв и ето го, видяхте го – седнал с другите, вече Федералният резерв е създаден и печатницата за пари е в техни ръце. Дали срещу това създаване на Федерален резерв няма съпротива? Ще ви отговоря – да, има съпротива и то много сериозна. Искам да ви покажа една друга картинка, това е изказване на Чарлз Линдберг. Чарлз Линдберг е бащата на известния пилот, който прави първия презатлантически полет със самолет и остава в историята с това. Неговият баща, който умира в 1917 година, е свидетел на създаването на Федералния резерв. И който тук в това изказване, което аз съм го цитирал в моята книга „Властта на мамона” визира създаването на Федералния резерв и нарича това „много голяма измама”. Ето го цитата: Конгресменът Чарлз Линдберг казва, че „с този закон е учреден най-големият тръст на света. Когато президентът подписа този закон, невидимото правителство на властта на парите бе узаконено. Новият закон ще създава инфлация, когато тръстът пожелае това. От днес депресиите и кризите ще бъдат създавани на научна основа.” Разбирате колко точни, колко преки, колко дълбоки са тези думи на безкрайно огорчение, защото това очевидно е бил един честен човек, който е разбрал за какво става дума и не се е поколебал да го каже. Не се е поколебал, казвам, защото има други, които са казали същите истини и не са останали живи. След малко ще ви цитирам един такъв сенатор. Но в случая какво казва Линдберг – от днес кризите и депресиите ще бъдат управлявани вече на научна основа, т.е. ще бъдат манипулирани, дирижирани. През 1928, 1929 година има една такава голяма криза на научна основа, която ликвидира хиляди предприятия и малки банки и уедрява капитала на най-големите хищници. Сега не сме ли също в такава криза, дирижирана и направлявана на научна основа? Ето ви, Линдберг още в 1913 година го казва това нещо и ние днес сме свидетели на неговите пророчески гениални думи.

Сега искам да ви прочета вече едно по-дълго изказване на сенатора Луис Макфадън. Той е американски сенатор, бил е председател на банковата и валутна комисия в продължение на 10 години. Значи човек, който е в американския парламент, председател на банкова комисия, финансист, разбиращ от финанси, и започва да води дела срещу Федералния резерв, като го нарича най-голямата измама. На 23 май 1933 година той произнася една голяма реч в Американския конгрес, в която визира пагубната роля на Федералния резерв за така нар. Голяма депресия, това са годините на голямата криза от 1929 г. и тук ще ви прочета цялата реч на Макфадън, защото тя е много важна и много силна:

„Господин председател,

Тук в нашата страна ние имаме една от най-корумпираните институции, които светът познава. Става дума за системата на Федералния резерв и банките на Федералния резерв, наричан кратко ФЕД. (ФЕД измами, ето вие виждате факсимиле от стенограмата на тази реч. Това го публикувах в моята книга „Властта на мамона”, позната ви е тази книга, ако не ви е позната, купете си я и вижте точно, това е във „Властта на мамона” или да, в „Бумерангът на злото” беше като че ли публикувана стенограма от неговата реч. ФЕД, продължавам цитата от Макфадън) ФЕД измами американското правителство и американския народ, измъквайки му парите за националния дълг. Деградацията и неадекватността на ФЕД струваха на страната толкова пари, колкото да плати няколко пъти националния дълг. Тази институция на злото разрушава единството на американския народ, води го към банкрут, води и правителството към банкрут. Тази институция беше създадена заради пролуки в закона, заради лоша администрация и корупция в средите, които трябва да контролират парите ни. Има хора, които мислят, че Федералният резерв е правителствена институция, но това е частна монополна система, която ограбва народа на САЩ, за да обогатят себе си и чуждестранните си клиенти, чужди и наши спекуланти и мошеници, кредитори-обирджии. В тази мрачна сбирщина от финансови пирати, те са този, който е готов да пререже гърлото на всеки, да вземе долара от джоба му. Те са тези, които влагат пари в държавното управление, за да контролират нашата правна система. Те са тези, които движат интернационалната пропаганда, мамеща ни да се втурваме в нови авантюри, прикриващи тяхната вълна от престъпления в миналото. Тези 12 частни кредитни монопола, това са 12-те клона на Федералния резерв в страната, по един измамен начин предадоха тази страна в ръцете на банкери, дошли от Европа. Тези банкери финансират с парите на нашата страна войната на Япония срещу Русия, те създадоха царството на терора в Русия с нашите пари, само за да продължат същата война. Те ускориха сепаративния мир между Германия и Русия и забиха клин между различните народи през Първата световна война. Те финансираха пътуването на Троцки от Ню Йорк до Русия, за да се включи той в разрушаването на Руската империя. Те подстрекаваха и ускоряваха руската революция и създадоха фонд с огромна сума пари в една от техните банки в Швеция по сметка на Троцки, за да разбива руски домове и да разделя деца от техните родни места и родители.

През 1912 година националната парична асоциация, под ръководството на сенатора Нелсън Олдридж представи доклад и вкара фамозния закон за Федералния резерв, наричан още Законът на Олдридж. Този закон не беше писан от Олдридж, Олдридж беше само инструмент на група европейски банкери, които от около 20-ина години се опитват да създадат Централна банка в тази страна и които дадоха много подкупи, за да постигнат целта си. Ние бяхме против плана на Олдридж за Централна банка. Ръководството на Демократическата партия обеща тогава на народа на САЩ, че когато дойде на власт, няма да прави Централна банка. 13 месеца по-късно това обещание беше нарушено и администрацията на Уилсън, под диригентството на няколко фигури от Уолстрийт, стоящи зад полковник Хаус създадоха в тази свободна държава институцията на Централната банка, за да ни контролират отгоре до долу и от люлка до гроб. Системата на Федералния резерв разстрои нашите стари и традиционни правила за правене на бизнес. Тя възвърна тази несвобода, срещу която бащите на Конституцията се бореха.” Край на цитата.

Виждате уважаеми българи, каква силна реч, какви силни думи на сенатора Луис Макфадън, в които той ги нарича пирати, обирджии, мошеници, бандити и какво ли не. Използва много остри думи и е категоричен, че тези европейски банкери, които са всъщност кланът Ротшилд, са завзели Америка и са премахнали свободата, с която тази държава е създадена от бащите на Конституцията.

Какво се случва с Луис Макфадън? Има два опита за покушение, неуспешни. Накрая той умира по време на коктейл, не знаем от какво, естествено всички разбират, че е отровен. Така приключва живота си достойният американец Луис Макфадън. И в края на речта си, само последното изречение да прочета, той казва. Той завежда иск, между другото, обвинява Федералния резерв, че е присвоил повече от 80 милиарда долара от правителството и народа на САЩ. През 1928 г. завежда иск съдебен и казва: „Обвинявам ги в заговор с цел предаването на чуждестранни и международни лихвари на собствеността и управлението на финансовите ресурси на САЩ. Луис Макфадън, сенатор от Съединените щати. Това беше неговата реч през 1933 година, самият Макфадън е убит малко след това. Той казва – обвинявам правителството, че предаде властта – своята и на Конгреса в ръцете на международни мошеници и лихвари”. И това е до ден-днешен.

Федералният резерв днес също е обект на много политически карикатури, защото мислещите хора в САЩ разбират за какво става дума, те разбират, че са измамени и ограбени от един консорциум от частни банки, който е иззел най-голямата власт в света – да печата пари, да диктува лихвени проценти, да диктува паричната маса, колко да е тя и да прави каквото си иска с финансите, срещу което получава ресурсите на целия свят и ги прибира.

Сега ще ви покажа няколко такива политически карикатури, които са от американската преса, за съжаление не от българската. Защото ако в нашето Народно събрание ги кажа тези неща, там тези нещастни гугутки от ГЕРБ, те просто не разбират за какво става дума, те започват да се хилят неадекватно, започват да си мислят – тоя какво ми говори. И дори не си правят усилието да чукнат в Интернет и да видят, тези неща ги има там. И речта на Макфадън могат да видят, и изказването на Линдберг, и други изказвания, които сега ще ви цитирам, и това какво представлява системата, както и тази политическа карикатура, която виждате, тук – Федералният резерв е нарисуван като чудовище-паяк, като сцена от „Война на световете”, фантастичният роман на Хърбърт Уелс, по който има и филми – знаете „Война на световете”, там извънземните са представени по този начин, като враждебни на земните хора, които ги поглъщат в своята утроба. Виждате една карикатура от днешно време, можете да я видите в Интернет, могат всички народни представители от ГЕРБ също да я видят, ако въобще има нещо в мозъка им останало. Следващият колаж показва какво представлява доларът днес. Нека да видим. Доларът е показан като тоалетна хартия, т.е. той няма никаква стойност. Той е със стойността на тоалетна хартия. Това го смятат създателите на тази карикатура, която е в американските медии показана. Още един колаж, мога да ви покажа, в който се вижда кой управлява ФЕД. Също колаж, който не е направен от Волен Сидеров, не е от неговите книги, дето ги наричат антисемитски. Това е колаж в американските медии, американските сайтове. И тук се вижда, изброени са няколко лица със специфични имена юдейски и виждате шестолъчни звезди, т.е. тази политическа карикатура намеква, казва директно, че зад управлението на Федералния резерв стоят такива личности, които са последователи на Талмуда, казано най-общо. И наистина и шефовете на Федералния резерв са такива. Алън Гинзбърг беше показан там, един от дългогодишните шефове, който предизвика и днешната криза, който е виновника за тази криза, но нищо не му се случва.

Та виждате как мислещите хора в  Щатите посочват ясно кой стои зад Федералния резерв, знаят много добре, че там се печатат долари без покритие, със стойност на тоалетна хартия, обаче с тези долари се купуват неща с реална стойност. Какви например? Ами например петролът, ами например ресурсите на държавите, с които вече можеш да живееш в реални блага, например имоти, които са нещо реално и винаги струват нещо и т.н. Реалните продукти, реалните ресурси на държавите, колонизирани от тази върхушка, отиват в ръцете на същата върхушка, след като тези държави ги натикаш няколко пъти по ред в кризи. Защото една криза не е достатъчна, една криза не стига. И затова трябва да има криза, после малко почивка, после пак криза и хората да ги държиш непрекъснато, ама сега има криза, чакай, не мърдай, стой, стягай колана, мизерствай, умирай. Тези дърпачите на конците, дето ги видяхте на колажа, през това време стават все по-богати, все по-богати и с все повече власт над света.

Сега искам да мина към темата, която е основна тема на днешния ни разговор, на днешната беседа, неделното училище – защо искат война Съединените щати? До тук показахме, че Съединените щати вече не са държавата, която е създадена от бащите-основатели на Конституцията на САЩ през ХVІІІ век. Съединените щати са в момента една държава, изпаднала в абсолютен икономически плен и робство на Федералния резерв, на сбор от частни банки. Оттам нататък какво следва, как точно тази върхушка управлява света? Да, тя печата парите на света, тя диктува къде да има криза, кога да има и кой точно да бъде ограбен. Обаче има някои, които пък се съпротивляват, нещо не им се ще да бъдат ограбвани. Какво им е нужно на тях? Естествено тояга по главата, бой т.е. военно присъствие и военна инвазия, наказания, бомбардировки, влизане на американската армия, обявяване на съответната държава и управленец за най-лошия злодей на света, разрушаване на тази държава и назидателна санкция. Хайде да видим сега кой ще си помисли да се опъне на американската върхушка, т.е. не на американската, а на талмудическата върхушка, която е завзела самите Щати и Федералния резерв и която иска да завземе още и още и да лапа, и да гълта. Кой ще се опъне, след като му изсипят хиляди тонове бомби на главата и го обявят за най-големия злодей на света?

И сега стигаме до връзката с днешния ден. Иран – какво е Иран? Това е Персия, Иран се нарича Иран от 1935 година чак, до тогава това е Персия. А Персия е една от най-старите цивилизации, Персия е едно от най-старите огнища на цивилизация, на култура, на религиозна култура. Там се заражда зороастризмът – един предшественик на това, което ние сега имаме като християнска религия, само че много неща през годините са извратени. Персия е една от великите империи на античността, а и на средните векове, които оставят огромно цивилизационно наследство. Персите не са араби. Някои български изследователи даже днес пишат и обясняват, че ние имаме родствени връзки с Персия и много от паметниците на културата там се виждат и на българска земя, т.е. има някаква връзка и цивилизационно общуване. Някои дори намират и роднинство. Аз не съм привърженик на тази теория, защото смятам, че българите сме наследници на тези, които са живели тук преди 7000 години, не бъркам, не 700, а 7000 години. Част от българите може и да са минавали през древна Персия, може и да са правили там царства и господарства, но това е била част от бившите протобългари, тракобългари, които са обиколили един район около Черно и Каспийско море и пак са се връщали на вълни в прародината, където си стоим сега и ние, стъпили здраво, защото това е наша родна почва от хилядолетия.

Така че Персия, това е днешният Иран. Когато свършва Втората световна война и английската колониална система до голяма степен се разрушава, англичаните слагат ръка на Иран (вече се казва Иран) и успяват да задържат тази тежка ръка до 1951 година. Създават Бритиш Петролеум, петролна компания, която е един от октоподите, смучещи ресурси на чужди държави, и им е много добре, защото Иран и тогавашният шах са пълни послушници на Великобритания, дават всичкия си петрол на Великобритания. А колко е този петрол, нека да видим снимка № 10, една малка табличка, която показва залежите на петрол в различни държави. Ето я. Саудитска Арабия има най-големи залежи, сега това са запаси в билиарди барела. Саудитска арабия -. 262, следва Канада, трето място Иран. Иран е на трето място по залежи на петрол в света, следва Ирак и малко по-надолу е Венецуела и Русия, а и Либия. Ще стане дума и за тези държави. Но сега сме на Иран. Значи Иран е трети в света по залежи на петрол. Е, как няма да бъде обект на интереси на Великобритания, сега на САЩ. Третата държава по залежи на петрол, като сложим и природния газ (където, доколкото знам, след Русия веднага е Иран, на второ място по залежи на природен газ), как да не искаш да владееш Иран? И англичаните го владеят до 1951 година, когато на власт идва премиерът Мохамед Мосадък – националист, патриот. Избират го, става премиер и веднага какво прави – национализира петрола. До тогава петролът е изтичал към Бритиш Петролеум, англичаните са лапали печалбата от петрола, а иранците са лапали планински въздух. Мосадък идва на власт и казва – стига толкова, стига сте грабили, хайде ако обичате. Това си го взимаме, за да може (тук има много бедно население) малко да се почувстваме и ние хора. Прави го това нещо Мосадък и какво му се случва? Ами това, което се случва с всички тъй наречени оранжеви революции, сега ги гледаме. На някой, който не слуша върхушката, финансовата върхушка, талмудическата, те му спретват преврат. Започват събития, които да свалят Мосадък. Веднага се финансират групи, съответните служби – английски и американски – организират подривни групи, протести, демонстрации – Мосадък е много лош, няма свобода, той е мръсен диктатор, долу! И предизвикват преврат. Мосадък успява да управлява само 3 години, в 1954 г. го свалят от власт. Бритиш Петролеум си отдъхва. Ето, свободата и демокрацията отново дойде и отново ще можем да грабим персите, ей така, както бяхме свикнали – с две ръце, с два крака, с отворена уста и с ушите дори да лапаме. Махнахме мръсния диктатор Мосадък, петролът отново е наш. Само че радостта им е кратка, до 1978 година. 1978-1979 г. отново стават събития превратни в Иран. Става една ислямска революция, идва Хомейни, идват аятоласите, които казват същото като Мосадък – стига толкова сте ни грабили, иранският петрол ще бъде за иранския народ – край, точка по въпроса. И така до ден днешен. Е, как няма да се ядосваш на Иран? Да си изпуснал ти такава тлъста хапка – третата по залежи държава в света. И ти да допуснеш някакви си аятоласи да ти я вземат, да спрат кранчето и Бритиш Петролеум, Шеврон и всички тези лапачи световни да останат с пръст в уста? Е, как няма да те е яд на Иран, как няма да обявиш иранския президент сега в момента за най-големия злодей на света, как няма да излъжеш, че там се подготвя ядрена бомба и иранците се готвят да взривят не Израел, цялата вселена. Те са подготвили в момента оръжие за масово унищожаване на Млечния път, искат да го ликвидират този Млечен път, защото са мръсни, долни противници на евроатлантическите ценности и не ги споделят, и сега са подготвили космически ракети, с които ще взривят целия Млечен път и той ще престане да съществува, няма да има мляко вече за американците и англичаните. Това са лъжите, нарочно ги обобщавам и ги хиперболизирам, но това са лъжите на американските мозъчни щабове, такива каквито бяха лъжите за Ирак. Видяхте в табличката – Ирак беше малко по-надолу след Иран, веднага след него. Четвъртата по притежание на петролни залежи държава.

И какво стана с Ирак? Ами същото, което сега готвят на Иран. Саддам Хюсеин първо беше въоръжаван от американците, за да нападне лошия Иран, след като дойдоха аятоласите, те дойдоха 1978, 1979 г. се утвърдиха, 1981 година, 1980 година вече Ирак беше във война с Иран. Спомняте ли си тази война, уважаеми българи от моето поколение? Спомняте ли си как Саддам Хюсеин беше натъпкан с оръжие и снабдяван с оръжие от целия Запад, начело със САЩ, за да води война срещу Иран, тъй като в Иран е дошъл на власт аятолах, който не иска да дава петрола на иранците на американските фирми. Е, безуспешно я води войната Хюсеин, не можа да я спечели, но той тогава беше пръв приятел и другар на американците по всички параграфи. Беше демократ, прекрасен, толерантен, неземен, идеален демократ, споделящ всички евроатлантически ценности, брилянт, образец за целия арабски свят. Не можа да спечели войната. След което той пък започна да си вярва, поиска да има независимост, след като се снабди с оръжие и така напомпа мускули, че започна да си мисли – дали мога и аз така като Хомейни да продавам петрола на който си искам аз, а не да ми го взимат американците? О, така ли, казаха от Белия дом, ние те сложихме на власт и те поддържахме, ти взе да си вярваш, няма да стане. И щрак 1991 г. му спретнаха… Първо го поощриха да нахлуе в Кувейт, защото той питаше за всичко началниците от Белия дом – може ли? Може, може, давай, няма проблем. Той наивникът, глупакът реши, че му е позволено. Влезе в Кувейт, Америка скочи и каза – опа, падна в капана, ти си диктатор, ти си мръсен агресор и ние сега ще ти кажем и ще ти покажем къде зимуват раците. И започнаха да бомбардират Ирак, направиха му ембарго, пускаха специални бомби, бомбардираха Багдад и по тогавашни данни 500 000 иракски деца умряха в резултат на тази война. 500 000 деца, половин милион деца, само деца, оставам ви просто 30 секунди да осмислите този факт. Говорим за 1991 година, уважаеми българи, не сега, когато разрушиха Ирак и обесиха Саддам Хюсеин. 1991 година, когато го бомбардираха и му наложиха ембарго, спряха всякаква доставка на медицински продукти и лекарства, в резултат на което умряха 500 000 иракски деца, това беше 1991 година. Те тогава не го свалиха Хюсеин, защото той каза – добре, предавам се, каквото кажете, това ще правя, и го оставиха. Вече след още 10 години го свалиха окончателно, обесиха го за назидание, без съд и присъда, като пирати. Както правят пиратите, каквито са всъщност Щатите и Англия. И така приключи Саддам Хюсеин. Иран обаче още продължава да бъде Иран, управляван от президент, който не иска да си даде петрола на Шеврон и на другите лапачи. Е, какво да го правиш реално? Ами ще го обявиш за враг, ще кажеш, че там има и се подготвя ядрено оръжие, и ще го нападнеш, това е.

И ето как стигаме до днешния момент, днешния ден. България казва – Хизбула гръмна бомбата, кой поддържа Хизбула – Иран. Така ли, я да нападнем Иран. Ама те имат оръжие? Ще им направим ембарго и всички, които се обявяват против, ще ги наречем врагове на човечеството. Кой, кой ще ги защити, Русия ли? Нека да посмее Путин, ще го изолираме, ще го обявим за враг на цялата демокрация, на целия свят, как може да защитава той терористичния Иран. Ето така казват и ще казват още американските медии и политици и ще провокират чрез Израел някакъв инцидент, след което ще нападнат Иран, за да вземат неговия петрол, отново да го върнат в ръцете на лапачите. Третата по големина на петролни залежи в света държава да се върне в робството, в което е била преди 1978 г. и преди 1951 година. Това е общата схема, която обяснява защо се правят тези неща и защо България беше използвана услужливо да каже – Хизбула гръмна бомбата.

Защо и как правят тези неща в Щатите, за това разказва един журналист, сега ще ви покажа негова снимка, но преди това искам да ви пусна 2-3 видеоматериала, които показват как определени хора, включително и този Уилсън (аз ви направих връзката Федерален резерв – световна върхушка – Иран, петрол – ограбване). Тези хора обаче стигат в края на живота си до извода, че са били измамени и са били жертва на едно световно невидимо правителство. Искам да ви пусна признанието на видео № 1 – първо, какво представлява паричната система днес.

(Видеоматериал № 1)

Така, в следващото видео ще видите признанието на бившия шеф на Банк ъф ингланд, английската банка – сър Джоузеф Стам, отново един от съровете, който е служил в тази система, но накрая в някакъв проблясък на съвест той казва едни правдиви думи, защото все пак човек трябва да си отиде от света и иска да се изповяда.

(Видеоматериал № 2)

Виждате какви силни думи е казал сър Джоузеф Стам, шеф на Банк ъф ингланд – „банкерите ви крадат, ако искате да живеете в робство, оставете ги да ви крадат пак и отново”. Ясни, точни, правдиви думи на тогавашния втори по богатство човек и шеф на най-голямата банка в Англия.

Следващото признание е още по-тежко, защото то принадлежи на човека, виновник за създаването на Федералния резерв, извършил най-големия грях към американския народ. Явно и в него е заговорила съвестта, защото Уодроу Уилсън, президент на Щатите, прави признание в края на живота си, което е горчиво, но вярно, вижте го на видео № 3.

(Видеоматериал № 3)

Горчиво признание, но малко късничко, както се казва. Да беше го осмислил по-рано г-н Уилсън, преди да даде властта в ръцете на тая шайка мошеници, които завладяха финансите на Америка и на света. Но все пак признание, което говори, че всичко това, което ви обяснявам, не само е вярно, ами е хипер вярно, че то е всъщност тезата, от която трябва да тръгваме, когато правим политика и когато искаме да вършим нещо политическо в собствената си държава.

И още едно видео, видео № 4, което пък ни дава също мнението на няколко американски президенти. Те признават, че има една невидима власт, която ги държи и на която те са куклите на конци. Интересното е, че някои от тези президенти са били убити, не са дочакали края на мандата си.

(Видеоматериал № 4)

Гарфилд и Линкълн, двама президенти, които са убити, застреляни, и не изкарват мандата си докрай. И двамата са на мнение, че правителството трябва да прави парите в Щатите, а не някаква група банкери, които да манипулират света. И разбира се, приключват фатално с изстрел. Това означава колко тази система, тази върхушка е и опасна, тя не позволява някой да се измъква от схемата и да заиграва собствена игра или пък да се замисля кое е полезно за народа – не, ти не трябва да мислиш. Като сме те сложили президент, трябва да изпълняваш каквото трябва и толкова, иначе те чака някакъв неочакван и фатален край.

Сега искам да се върнем на въпроса. Видяхме, че тази финансова система вече е превзета от една върхушка, тази върхушка не се спира пред нищо, тя иска да владее още и още, тя няма да се спре пред война и в Иран. Тази върхушка се управлява чрез военната и държавната машина на Щатите.

Сега ще ви прочета няколко цитата от един американски журналист, казва се Уилям Блум, това е неговата книга на български. Уилям Блум е журналист, известен със своята критика на американската външна политика. Обаче преди да стане критик на системата, той е служител на държавния департамент или на външното министерство. Напуска го 1967 година, отвратен от това, което вижда, и започва да пише, създава първия дисидентски вестник. В Щатите започва да пише в различни издания, да издава книги и да изнася лекции. Нека да видим неговата снимка. Книгата на Блум, която стои пред мен и която ви показвам – „Разбойническата държава”, визира Америка и нейната външна политика. В тази книга са изброени страшно много случаи на американска агресия, и то документално изброени, защото Блум е дипломат, професионален дипломат, служил в Държавния департамент, знае всички тайни на външната политика на Щатите. В своята книга той споменава… Аз ще обобщя само бройката агресивни действия на САЩ след Втората световна война – „от 1945 до 2000 година, имаме интервенции на САЩ в чужда държава – 67 на брой. Бомбардировки над суверенни държави – 25 на брой. Намеса в избори или извършени преврати в 23 суверенни държави. Политически убийства в 35 държави. Изтезания в 11 държави – общо 167 случая на военна, агресивна намеса, убийства и т.н. в различни държави, 167 случая, като убитите са между 12 и 16 милиона човека. Ако в световните войни убитите стоят в историята като число на жертви, пред които се прекланяме, какво да кажем за тези между 12 и 16 милиона жертви на американската военна агресия от 1945 година, след Втората световна война до 2000 г., началото на 21-вото столетие. Между 12 и 16 млн. души са жертва на тази агресия. Само в Индонезия през 1965 г… Само един пример да дам, защото някой ще каже – как, това е огромно число, какви са тези милиони хора? Само в Индонезия, в резултат на преврат, извършен с прякото участие, съдействие и интервениране на американските спецслужби, са убити за месец-два 500 000 човека. 500 000 души са избити след преврат, инспириран от САЩ в Индонезия, за да сложат на власт послушник, който да изпълнява тяхната политика. Никакво значение за Щатите – 500 000? Глупости, няма значение, индонезийци някакви. Е, значи от 1945 до 2000 година това число убити 12 милиона жертви на американската политика е съвсем реално.

Само няколко изречения от една лекция на Блум ще ви прочета, за да видите, че това, което аз ви говоря от години, от години пиша и говоря, се споделя от американци, от англичани, от французи, от всякакви хора, които са честни по съществото си, които имат съвест и имат куража да застанат срещу правителствата си и да кажат – тези правителства вършат престъпна политика. Това е цитат от лекцията на Блум, която е изнесена в Болдър, Колорадо и се казва „Американската империя за начинаещи”. Цитирам ви: „От ранно детство ни се втълпяваше, че студената война, корейската война, виетнамската война, огромните военни бюджети, всички нахлувания в чужди страни и сваляне на правителства в резултат на наша намеса, втълпяваше ни се, че това всичкото е, за да се преборим с една и съща заплаха – международния комунистически заговор с щаб квартира в Москва. И какво стана – Съветският съюз се разпадна, Варшавският договор се разпадна, източноевропейските сателити станаха независими, дори бившите комунисти станаха капиталисти. Външната политика на Съединените щати не се промени изобщо. Дори НАТО остана НАТО, който беше създаден, поне така ни се казваше, да защитава Западна Европа от евентуална съветска инвазия. Дори НАТО остана, по-голям от всякога, ставащ все по-голям и трупащ все повече и повече мощ. НАТО – с една вече глобална мисия. Стигна се дори до там, че хартата на НАТО беше използвана, за да се оправдае включването на страните-членки в нахлуването на САЩ в Афганистан. Всичко се оказа една голяма измама – Съветският съюз и нещото, наречено комунизъм, като такова не са били обект на нашите глобални атаки. Никога не е имало международен комунистически заговор. Врагът се оказа всяко правителство или движение или дори отделна личност, които се осмеляваха да пречат на експанзията на американската империя. Няма значение с какво име наричаме този враг – комунист, държава-престъпник, наркотрафикант, терорист. Смятате, че американската империя е против терористите ли? А как наричате онзи, който взривява самолет и убива 73-ма души, който прави няколко покушения срещу дипломати, който изстрелва снаряди срещу кораби, пуснали котва в американски пристанища, който поставя бомби в търговски, дипломатически сгради в САЩ и чужбина, извършва десетки подобни актове? Този човек се казва Орландо Бош, той е кубинец, живее в Маями, необезпокояван от властите. И Маями веднъж обяви ден в чест на Орландо Бош. Той беше освободен от затвора във Венецуела, където беше задържан за взривяване на самолет, отчасти поради натиска от страна на посланика на Съединените щати във Венецуела Ото Райх, който по-рано тази година беше назначен от Джордж Буш в Министерството на външните работи. Когато Бош се завърна в Съединените щати през 1988 година, Министерството на правосъдието го обяви за особено опасен терорист и беше твърдо решено да го депортира, но това беше предотвратено от президента Буш и подпомогнато от сина му, губернатор на Флорида, Буш-младши.

След като знаете всичко това, смятате ли, че Джордж Буш-старши и неговото семейство са против тероризма? Да, те са против тези терористи, които не сътрудничат на империята. Между другото, взривеният от Бош самолет беше кубински. Куба го иска от Вашингтон заради това и заради още много други сериозни престъпления. За Куба той е както Осама бин Ладен за Щатите, но Съединените щати отказват да го предадат. Можете ли да си представите реакцията на Вашингтон, ако Бин Ладен внезапно се появи в Хавана и кубинците откажат да го предадат на САЩ? Можете ли да си представите реакцията на Съединените щати, ако Хавана обяви ден на Осама бин Ладен?

Подкрепата на Вашингтон за истински терористични организации е много широка. Нека да дадем само два примера от последните няколко години. Етническите албанци в Косово провеждаха безброй терористични нападения в продължение на години в различни части на Балканите, но те са наши съюзници, защото нападат хора, които са в немилост пред Вашингтон. Военизираните групировки в Колумбия с цялата им жестокост не биха могли да започнат мръсната си работа без поддръжката на Колумбийската армия, която пък се радва на буквално неограничена подкрепа от страна на Съединените щати. Това само по себе си дисквалифицира Вашингтон като водещ война срещу тероризма. Ако трябва да напиша книга, озаглавена „Американската империя – за начинаещи”, на страница 1-ва ще прочетете – „Никога не търсете моралния фактор. Външната политика на Съединените щати няма морален фактор в своята ДНК” – Текст на Уилям Блум, американски журналист, честен човек, който е служил в Държавния департамент на Щатите до 1967 година, след което напуска и започва да разобличава военната агресивна политика на Щатите в света.

И сега стигаме до въпроса, т.е. ние получаваме отговор на въпроса – защо днес се планира да се удари Иран? Аз вече ви казах, Иран е третата по залежи на петрол в света държава. Тя национализира този петрол откакто на власт са аятоласите, от 1978 г., а днес днешният президент на Иран е обявен за враг на цялото човечество. Щатите просто искат да върнат петрола на Иран в ръцете на своите олигархични компании. И за това няма да пожалят сили и средства. И затова им трябваше признанието на България, че Хизбула е извършила атентата, за да може да нападнат Иран, тъй като Иран бил финансирал Хизбула.

Виждате схемата, виждате логиката, виждате връзките, виждате доказателствата и аргументите. Който не ги вижда, е сляп. Който ги вижда и се прави, че не ги вижда, е мръсен демагог. Който пък говори обратното на това, което казвам, и твърди, че в Иран е на власт един авторитарен човек, който там потиска свободите, е не само мръсен демагог, той е и слуга на тази олигархия световна, която иска да заробва света. Значи този, който говори подобни неща, е в услуга на тези, които искат да ни направят роби. Следователно такъв човек, който говори подобни неща, че Сирия се управлява от диктатор, Иран се управлява от диктатор, трябва да ги свалим и наложим демокрация, той помага за заробването на света и на собствения си народ. Значи е предател на собствения си народ и такива хора са на първо място днешният външен министър Николай Младенов. Това е един национален предател, който не само трябва да подаде оставка, защото защитава тези олигархични, робовладелски интереси, но трябва да бъде съден за вкарването във война на България. Има такъв текст в Наказателния кодекс (между другото и в сегашния) и може да бъде изправен на съд с това обвинение.

Естествено, за тази цел трябва да бъдем на власт ние, уважаеми българи – аз и вие, които ме подкрепяте, и вие, които сега гледате, и които сега ще бъдете включени в ефирните телефони на телевизия „Алфа”…

Добави коментар