Провокациите срещу мен са част от поръчката срещу национализма в България

Днес, въпреки че имах други теми за коментар, аз ще кажа няколко думи за случка, която се разигра в парламента и която медиите, тези медии, които не се доброжелателни към АТАКА вече 7 години, раздухват като скандал. Едно лице, което е журналист от вестника на телевизия СКАТ – вестник „Десант”, от един месец ходи след мен и колегите ми в парламента с въпроси, дали имам къща на Сейшелите, дали ходя по скъпи хотели, дали имам имот в Монако или на Ривиерата и т.н. Глупости, лъжи и клевети, които разпространяват враговете на АТАКА, враговете на национализма, тези, които искат да има слаба националистическа партия, аз да бъда дискредитиран, ако може хората да се отдръпнат от мен и АТАКА да не влезе в парламента. Това е, което искат враговете на българските национални интереси. Един такъв екземпляр от един месец тича и тероризира мен и моите колеги с въпросчета от този тип – дали имам скъпи имущества и т.н.

Аз, уважаеми българи, съм декларирал пред Сметната палата всичко, което имам – нямам скъпи имущества, нямам имущества, които да представляват интерес нито за Сметната палата, нито за журналистите, нито за тези, които биха се заинтересовали какво има един политик. Длъжен съм да давам декларация, описание на моите доходи и имущества. Правя го всяка година в декларация. Ако досега имаше нещо нередно, НАП и ДАНС, и Сметната палата щяха да го развяват, ей така просто щяха да го развяват срещу мен години наред. Защото вие знаете, че срещу нас се води кампания. Кой води тази кампания? В случая това лице, този екземпляр, който виждаме на екрана – това лице, което сега ходи като бяла мечка по всички телевизии и обяснява, че бил наранен или набит, или ритнат, или нещо от тоя род, от мен или от моя колега Десислав Чуколов, или от двамата заедно, или може би от всички депутати от парламентарната група на АТАКА едновременно. Това лице с фамилията Лисицов… Вижте каква фамилия има, да се казваш Лисицов, да си кръстен на най-подлото животно в българския народен фолклор, просто е показателно. Лисицата е животно, което – знаем от приказките, е подло по същността си, то извършва някакви хитрости, за да направи накрая някаква нередност, някаква лошотия. Та екземплярът с фамилия Лисицов днес опищява всички медии, че бил нападнат и пребит от мен или от някой от АТАКА.

Всъщност това момче изпълнява поредната поръчка на телевизия СКАТ и на нейния собственик Валери Симеонов, тъй като това момче е служител във вестник „Десант”, вестника на Валери Симеонов, в който аз и партия АТАКА биваме оплювани вече 3 години. В този вестник неговото име стои под повече от 40 публикации. Той се представя за представител на Агенция ПИК, но в агенцията не намерихме, там няма такъв журналист, така че под някакво прикритие въпросният екземпляр търси провокация. И днес с агресивното си поведение, с буквално влитането, връхлитането в стаята ни, той успя да направи някаква провокация и да обясни, че бил пребит. Всъщност неговата лъжа стана ясна на всички медии, тъй като имаше хора, които бяха там, в кулоарите и посочиха, че той ме е дърпал за сакото, блъскал и ритал вратата на парламентарната ни стая.

Всичко това за последователите ни е ясно, че е поредната провокация. Тук се цели обаче моето дискредитиране отново, тъй като рейтингът на АТАКА е много висок. Вие виждате, че той се повишава непрекъснато. А партията на СКАТ я няма никаква, тя просто не може да се улови, тя е толкова значителна, че не можеш да я уловиш изобщо и това много дразни шефа на СКАТ Валери Симеонов, който от три години води яростна война срещу АТАКА. Той се пише за националист, но води война срещу АТАКА. Не води война срещу ДПС, не води война срещу ГЕРБ, които управляват. Привидно ги критикува, но всъщност играе с тях, управлява Бургас заедно с тях, с кмета на ГЕРБ. Води война срещу националистическа партия, която не е управлявала, и тази война е част от поръчката срещу АТАКА. Кой още ще се включи в тази война, ние ще видим, защото коалиционни партньори на ГЕРБ щели да бъдат Митьо Очите и такива видни наши политици, осъдени вече за наркодилърство като Митьо Очите и вероятно Алексей Петров, който също е обект на съдебната система. Той пък вече заяви, че действат заедно със СКАТ и ще работят за изборите заедно.

Така че тук няма съмнение какво стои зад цялата провокация. Стои една група, която можем да я наречем мафиотизирана, изпълняваща поръчки. Поръчката е да се разбива националистическият вот, да няма такъв вот, той да се разбие на малки парченца и по този начин да няма националистическа партия в следващия парламент. Самият Валери Симеонов и неговата партийка СКАТ не иска да влиза в парламента, иска да вземе някаква субсидия, да си я папка и да продължава да плюе по АТАКА. Това е амбицията на Валери Симеонов, очертавам я с една такава окръжност – лека. То повече няма какво да очертаеш там – злоба, озлобление, омраза и подривни действия срещу българския национализъм. Това е СКАТ, за съжаление. Защото аз протегнах ръка към тези хора, казах, че загърбвам цялата отрова и помия, която се ля по мен, аз съм широко скроен човек. Загърбвам тази помия и искам единение, но очевидно е, че на тази партийка целта не е единение, целта не е патриотизъм и национализъм, целта е удар по патриотизма, в услуга на кой – на турските служби, на ГЕРБ, които имат полза да няма националистическа партия, да не им мъти водата, на ДПС и на други, които са душмани на България.

Това, уважаеми българи, е кратката истина за провокациите срещу мен, вероятно тези провокации ще продължават. Искам отсега да кажа на всички помиярчета, които се правят на журналисти, че който посегне на моето достойнство, ще получава съответния ответ. А следващия път може наистина да набия някой, ако ме дърпа за сакото, нахалства, посяга да ме пипа или по някакъв начин накърнява моята чест и достойнство. Той тогава наистина ще яде бой и резултатът ще бъде доста сериозен, не такъв, какъвто днес някакъв измекяр показва пред камерите, че бил наранен, наистина ще има сериозни резултати. Защото някои хора прекрачват всички граници. Така че, моля да си правят сметката тези, които имат намерение да се бъзикат с мен.

“АТАКА” с Волен Сидеров – 16.01.2013г.

 

Добави коментар