Планът Сидеров срещу плана Ран-Ът

Здравейте уважаеми българи! Темата ми днес е „Програмата Сидеров срещу програмата Ран-Ът”. Вие знаете програмата Сидеров, това е резюмираната програма на партия АТАКА, която се разпространява от месеци наред в цяла България и много от вас са я виждали. Тази програма е контрапунктът на програмата Ран-Ът. Програмата Ран-Ът пък е програма, която през 1990 година Великото Народно събрание приема, за да стане тя план-програма по която България да бъде съсипвана.
Преди обаче да вляза в същинската тема на днешното предаване, а и на следващи предавания, защото със сблъсъка на тези програми ще се занимавам дълго време, вероятно до изборите, няма как, преди това искам да ви пусна кадри от едно поредно поругаване от страна на цигани (които са мюсюлмани, както се разбра) в Добричко. Поругаване с български национални герои и фигури от нашата история, като например Свети Цар Борис Покръстител, Апостола на Свободата – Васил Левски, Цар Симеон Велики, Стефан Стамболов и други подобни. Виждате на този кадър, уважаеми българи, зад мен – мангалчета, които държат пред половите си органи портрета на Свети Цар Борис Покръстител на българите, другият пък изрод държи портрета на Левски, обърнат надолу с главата и го заплюва, третият плюе по портрета на Свети Цар Симеон Велики. Това са някакви изродчета, които правят това нещо в добричко село. Тази снимка беше разпространена и във Фейсбук. Ние реагирахме веднага, партия АТАКА обяви награда от 1000 лева за всеки, който даде подробна информация за тези морални изродчета. Продължаваме да призоваваме всички, които реагираха (страшно много хора във Фейсбук реагираха на тази гавра), да ни изпращат информация за всичко, което знаят за тази случка. Нека хората активисти и симпатизанти от Добрич и от Добричко да направят всичко възможно да разберат кои са тези, които се изгавриха с български национални символи; какво прави МВР, по-точно какво не прави, защото досега няма информация някой от тях да е задържан; какво прави и прокуратурата. Днес ние излизаме с призив към прокуратурата да се самосезира, т.е. сезираме я, сезираме Главна прокуратура за хулиганството, извършено от тези циганчета в Добричко. Очакваме реакцията на прокуратурата и се надяваме тя да е адекватна. Ако прокуратурата не вземе мерки, това означава, че закриля хулиганството и гаврата с български национални герои.
Това, което виждате тук на тази снимка, уважаеми българи, не е нещо, което се случва за първи път. Знаете много добре, че такова поругаване на символи, на християнски символи, на гробища е ставало и друг път. Спомняте си случая в кърджалийско село, когато мюсюлманчета, наричащи се турчета, турчеещи се мюсюлманчета оскверниха гробове на българи, християнски гробове с кръстове. Кръстовете бяха изтръгвани от земята, захвърляни, поругавани по същия начин, със същото отношение и на всичко отгоре се бяха гордо снимали с камера на телефон, за да пуснат в Интернет своите геройства. Тогава единствено партия АТАКА реагира и голяма група от атакисти, начело с мен, колеги от ръководството на партията, депутати, отидохме в това село и казахме ясно, че който посмее още веднъж да се изгаври с християнски символи, ще се разправя с нас. Защото явно власт в тази държава няма, която да се намесва в такива случаи.
Питайте сега – какво стана с тези, които се поругаха с християнски гробове в Кърджали, нищо не стана. Казаха, че били непълнолетни, не ги закачиха изобщо. Нещо повече, срещу мен започнаха да водят следствие – от страна на общински съветници от ДПС в Кърджали. Заведоха сигнал и прокуратурата започна да се занимава с мен, защо съм отишъл там, защо съм се намесил и какво съм всявал. Това беше резултатът от българската прокуратура и МВР, когато има поругаване на християнски. Също наскоро, пак циганчета, пак се поругаваха с християнския кръст, с християнски символи. Такива случки са много, въпросът е какво прави властта, въпросът е какво прави Цветан Цветанов, този самонадеян, арогантен тип, който в парламента и в срещи с българските граждани обяснява колко е лоша АТАКА, обяснява как ние сме лоши, защото искаме джамията да спре да тормози хиляди хора в центъра на София. Същият този Цветан Цветанов не си мърда пръста, когато има цигански престъпления – защо? Ами защото той е председател на предизборния щаб на ГЕРБ, на партията, която управлява, лъже и краде българския народ. Той отдавна използва тези изродчета (същите, които плюят върху Левски) за избиратели, гербаджиите им купуват гласовете, това се видя много ясно миналата година на президентските и общински избори. Тези са електоратът на ГЕРБ, как да ги закачат, как ще ги пипне Цветанов, като техният барон, техният цигански бос ще каже – опа, няма да гласуваме за теб, Цветанов, ще отидем за БСП-то или за ДПС-то. И ще го направи, и ще си вземе парите. Затова Цветанов не закача подобни цигански издевателства, както не закача и циганските престъпления изобщо. Вие знаете, че България, особено в страната, в по-малки селища хората са жертва всекидневно на цигански престъпления. Знаете, че наскоро осъдиха и вкараха в затвора един човек, който се самоотбраняваше от поредното издевателство, поредния обир на някакво такова циганче – наркоманче, 90 пъти вече хващано за кражба. Това е властта днес в България, властта на ГЕРБ е власт на циганския произвол, власт на циганската престъпност, власт на гаврата на българските символи, власт, която позволява в едно училище в България, в кабинет, в класна стая на това училище някакви изродчета да се гаврят с портрета на Левски, на Свети Борис Покръстител, на Симеон Велики, на Стефан Стамболов, на Свети Свети Кирил и Методий, също се вижда портрета отзад. Всичко това е гавра с българската национална идентичност. Тази гавра я закриля и поощрява партия ГЕРБ начело със своя велик предводител г-н Бойко Борисов и неговата дясна ръка Цветан Цветанов. Това е трагичната истина за България.
По отношение на циганската престъпност партия АТАКА е предлагала и предлага мерки за създаване на доброволни отряди, за рязко повишаване на санкциите при такива случаи и т.н. Ние виждаме обаче, че властта в България не реагира. Затова започваме инициатива, социална инициатива за защита на пострадали от циганската престъпност и набираме доброволци за тази инициатива. Това е една кампания, която АТАКА ще рекламира, ще огласи в медиите, в телевизия „Алфа”, разбира се, във в. „Атака”, чрез нашите активи в страната. Ние ще направим всичко възможно да започнем да събираме доброволци, които да помагат и да защитават българското население от циганската престъпност. Явно това е начинът, по който можем да се браним – власт няма, полиция няма за тази престъпност. Прокуратура и съд също няма. Цигански убийци биват пускани от ареста, това е още един случай – фрапиращ, драстичен, брутален – в с. Литаково, където една възрастна жена беше изнасилена, обезглавена и насечена с брадва от трима изроди от цигански произход. След което двамата от тях ги пуснаха от ареста още същия ден, само единия задържаха, накрая му дадоха присъда, според която присъда той ще излезе сигурно някъде след 7-8 години, другите дори не бяха осъдени. А съдията, който ги пусна от ареста, в момента води дело срещу мен, че аз съм го оклеветил и обидил и съм накърнил неговото добро име, защото съм го споменал в парламента, че е освободил тези, убийците на възрастната жена в Литаково. Това е положението, това е картината днес. Как искате да има страх и да има в тези, които се поругават с българските символи, някакъв респект? Ами няма респект, защото няма държава, защото те знаят, че утре ако ги задържат, ще ги пуснат на следващия ден и в тяхна защита ще скочат Хелзинкският комитет и всички останали маймуни, които тъпчат България в калта. Толкова за циганската престъпност, това е тема, която не я коментирам от вчера, спечелил съм си няколко дела по тази тема, но ще продължавам да го правя, защото България загива под натиска на подобни изроди.
Сега искам да ви върна, драги българи към причината да сме в това положение, основната причина поради която ние се намираме в състояние на: мизерстващ народ, малка група олигархия, липсваща икономика, разбита икономика, разграбена икономика и колониална система, в която всичко, което България притежава като ресурси, минерални залежи, печеливши сектори, е дадено в ръцете на чужди монополисти, които източват печалбата от него. Тази картина, за която съм ви говорил много пъти, тази картина, която съм я описвал, анализирал и коментирал стотици пъти, хиляди пъти – и тук, пред екрана, пред вас и в Народното събрание, и при срещи с хората в десетки, стотици зали на страната, тази картина тръгва от 1990 година. Защото България влиза в един капан, наречен План за нейното подпомагане и развитие. Те капаните са такива, те не се наричат капани в такива случаи, а се наричат с хубави, много добре звучащи заглавия, които трябва да излъжат хората, че това е план за подпомагане на България. Ето го този план, той е пред мен, нека да го покажем на екрана. Това е доклад върху проекта за икономически растеж и преход към пазарна икономика в България. Виждате ли какво хубаво заглавие – икономически растеж и преход, ето го на екрана, това е корицата, издаден е от Фондацията на Националната камара на САЩ под ръководството на Роналд Ът и Ричард Ран. Нека да видим снимките на тези двама американски теоретици, титани на мисълта. Ето това е Ричард Ран, не е пират, капитан на пиратски кораб, не е Френсис Дрейк, това е Ричард Ран, който е шеф на Националната търговска камара на Щатите по това време. Неговият съдружник, съпират Роналд Ът – ето го и него, малко позната физиономия, Ран сме го виждали повече с превръзката на окото, той по-често посещаваше България, явяваше се тук, идваше, така да се каже, на абордаж, да я превзема. Този сме го виждали по-малко, но това е съавторът на плана Ран-Ът. Ето, аз го държа в ръцете си, това е официално издание на български, преведен във Фондация Националната камара на САЩ. Да не си мислите, че това е някакъв таен, секретен план, който някъде някой ражда, написва и той се крие на тайно място – не, можете да го намерите в библиотеката на Народното събрание, можете да го намерите и в Националната библиотека и къде ли не още. Този проект за икономически растеж и преход към пазарната икономика съдържа мерките, които трябва да се вземат, за да се съсипе България, тя да се доведе до нивото на колониална държава. Това, което виждате, е съдържанието на плана, тук е описано всичко точка по точка какво ще се направи и има автори, които са американски автори, те са 34 на брой. Има обаче и български автори.
Нека да ги видим кои са българските съветници, които са участвали в този план Ран-Ът. Това са, уважаеми българи, състав от 29 човека, икономисти, като много от тях са ви много добре познати в една или друга връзка, но главно с това, че са били винаги във властта от 1990 година до днес. Например лицето Иван Костов, ето да му видим снимчицата, ако сме го забравили, не вярвам да сте го забравили, но това е Иван Костов. В момента съпредседател на Синята коалиция в днешния парламент. През 1990 година Иван Костов е народен представител във Великото Народно събрание от страна на СДС. Той е част от групата, която съставя, т.е. работи по прилагането на тази програма в България и сътрудничи на американците. Тази група, както казах, е от 29 човека. Иван Костов е един от тях. От 1 януари 1991 г. България има правителство – коалиционно, начело с Димитър Попов, а Иван Костов е в неговия състав като министър на финансите. От 1991 г. този човек не е излизал от властта, след това става пак министър на финансите, при Филип Димитров, след това става председател на СДС и министър-председател през 1997 година и сега грачи грозно и зловещо в Народното събрание (редовно можете да го чуете) и дава акъли как да се развива пазарната икономика и демокрацията. Това е един от основните виновници планът Ран-Ът (след малко ще ви кажа какво съдържа този план) да се приложи в България.
Друго лице, което може би по-малко сте чували и виждали, със същата фамилия Костов – Димитър Костов. Един така, неугледен човечец, с очилца, малко миша физиономия, ей така малко като да се извинява – извинявайте, че току-що се изпуснах, с такава физиономия. Та този същият Димитър Костов е заместник-министър на финансите при няколко правителства, и то забележете – едното е на Луканов, другото е на Филип Димитров – уж са противници, а той все заместник-министър на финансите. Значи много ценен кадър, не може да се лиши от него нито БКП правителството, нито СДС правителството, а уж водят голяма битка помежду си. Сега в момента, в настоящия момент това лице, дето го виждате на екрана зад мен, е подуправител на Българската национална банка. Не е пенсионер, който някъде копае градинка в дворчето си, подуправител на Националната банка – той продължава да е по високите върхове на финансовата власт – Димитър Костов.
Сега нека видим и още едно лице – Венцислав Димитров, познат още с прякора Коня, който беше острие на СДС – 1990, 1991 г., икономист, важен икономист на СДС, първи фронтмен, който винаги взимаше думата, изказваше се, въобще много активен беше седесар. Сега при последния мандат на Георги Първанов той му стана съветник. Георги Първанов е от БКП, Венци е от СДС, но няма значение. Това е, няма значение, както видяхте предишният пък е бил зам.-министър и при Луканов, и при Филип Димитров, и при Иван Костов – няма проблем. Та Венци Димитров тогава в Народното събрание (тук имам стенограми от 1990-1991 г.) октомври 1990 г. държи яростни речи, филипики в защита на плана Ран-Ът и казва с голяма благодарност към програмата: това са високо компетентни хора, те помагат не само на г-н Луканов или на Българската социалистическа партия, помагат преди всичко на България… Това са думи на Венцислав Димитров, който го виждате отзад на екрана, за програмата Ран-Ът, а когато ги произнася тези думи, годината е 1990-а, октомври месец, на власт е второто правителство на Луканов, т.е. Венци Димитров би трябвало да е опозиция. Но той не е опозиция, хвали програмата, а тази програма е наречена програмата „Луканов”…
Нека да видим и Луканов, ако не сме го забравили. Да си спомним и тази физиономия на мастит БКП деятел, който правеше всичко възможно да се подмазва на Тодор Живков, след това се обяви срещу него, обяви го за виновник за всичко, което е ставало при комунизма, като че ли самият Луканов е бил в Космоса по това време. Напротив, той беше на високи постове, кандидат-член на Политбюро, въобще амбициозно момче е бил. След 1990 година се обяви за реформатор. Той всъщност въвежда програмата Ран-Ът, той вика тези, т.е. той домакинства на господата Ран и Ът и това се нарича американска програма към програмата на Луканов, т.е. тук Луканов се явява дори съавтор на тази програма. Андрей Луканов, човекът който всъщност тикна България към този тип преход – с ограбване, с тотална приватизация, с криминално източване на парите – е основният диригент на групата, която работи по програмата.
Нека да видим още една физиономия на Емил Хърсев. Емил Хърсев е финансов експерт, така го представят. На времето беше даже за известно време следствен, защото работеше с финансово-брокерски къщи и така, понамеси се в тези процеси, в които паричките на българите бяха преразпределяни в правилната посока, нали се сещате. Този тип сега може да го видите по телевизиите да коментира, в момента отново го изваждат на показ и той коментира. Първо се явява консултант по проекта Белене за тази фантомна фирма, която се появи (сещате се преди 2-3 седмици, излезе една фирма, която не можеш да я намериш в Интернет, но тя кандидатствала за Белене да строи). Този господин се явява неин консултант. Значи отново е в играта, не е пенсионер на село. Също така ще го видите по телевизионните трибуни да коментира данъка върху лихвите на депозитите, той го защитава, категорично. Нещо повече, добавя, че трябва да има данък върху пенсиите, наскоро го каза по една телевизия. Трябва да има данък върху пенсиите – да, Емил Хърсев е за, този същият е работил в групата за подготовка на програмата Ран-Ът.
И да видим още 2-3 лица, които може да сте ги позабравили: Иван Пушкаров – също е един от екипа, който работи по програмата. Той пък беше министър на икономиката в правителството на Димитър Попов, след това на СДС. Иван Пушкаров също е виден участник в програмата за съсипване на България.
Тодор Вълчев – и той участва в този екип. Беше управител на Банката (БНБ) по едно време, спомняте си, точно тогава, когато започнаха да фалират банките. Всъщност някои даже казват, че г-н Вълчев бил един от основните, които забъркали кашата така, че банките да фалират (Така говорят някои познавачи) и парите на хората да бъдат ограбени – 1996 г., спомняте си това нещо. Е, тогава беше шеф на банката г-н Тодор Вълчев, стар масон и т.н. И той в екипа за подготовка на Ран-Ът програмата. За другите (да не ви ги показвам всичките), общото между тях какво е – че тези хора почти всички до един не излизат от властта – ту министър, ту зам.-министър, шеф на банка, подуправител на банка, но винаги на позиции, които са свързани с финансовата власт – в министерства на финансите и икономиката, в БНБ…
Тези хора, привлечени тогава още, вкарани в играта, всъщност не излизат от играта до ден днешен. Ето го основния въпрос, ето я вече основната тема. Ето за това няма никаква промяна – който и да дойде на власт. А на власт идва този, който бъде допуснат да дойде на власт, който е наясно, за който са наясно господарите, че ще следва тази програма програмата Ран-Ът.
И да ви кажа няколко думи вече за самата програма. Това е план, който предвижда тоталното разграбване, съсипване на България и колонизиране на страната под форма на преход към пазарна икономика. С тази програма аз ще ви занимавам дълго време с нея, ние ще направим един документален филм на телевизия „Алфа”, въобще ще направим всичко възможно българите, зрителите на „Алфа”, всички, които се интересуват, да разберат в какво е била вкарана България 1990-1991 г. и защо днес има план Сидеров, който е срещу този план.
В главата „Социално дело” планът Ран-Ът казва следното нещо – „основна задача на българското правителство в социалната област е да осигури на всички българи достатъчно храна, покрив над главата и елементарно медицинско обслужване, но така, че това да не попречи на осъществяването на икономическите реформи”. Значи много ясно, брутално и директно цинично е казано – покрив, елементарно медицинско обслужване, ако обаче това не пречи на икономическите реформи. А икономическите реформи какво съдържат? Те съдържат тотално приватизиране на България, даване на всички минерални ресурси на чужди компании, абсолютно оттегляне на държавата от икономическата сфера и тотално колонизиране на страната, така че хората да останат с нисък стандарт. Населението е предвидено да се редуцира, намали т.е., до 4-5 милиона и да се освободи малко пространство, което да влязат от други държави да го заселят. Това е общо взето планът Ран-Ът – ако на изискванията покривът и медицинското обслужване попречат, ще ги отрежем.
И ето тук идваме до момента, в който съм ви припомнял как американски посланици обясняваха, че българите имат прекалено много частни жилища. Те много се дразнеха от този факт, американските посланици у нас. Казваха, какво се оплаквате вие, като имате, всеки пенсионер има собствено жилище, я да го продава и да си живее живота. Това беше основната теза и линия, т.е. покривът над главата дразнеше американските представители у нас, които бяха тук, за да следят как се прилага планът за геноцид над българите. И ги дразнеше много, че този план се бави, нещо се бави, не става както трябва. Абе, тия българи много собствени жилища имат, в Щатите не е така, обясняваше една посланичка, защо не живеят под наем, защо не живеят на кредит? Така трябва, защото когато влезеш в кредити и кредити върху кредити, както е в Щатите, ти ставаш много лесна плячка на банките и с един удар могат да бъдат ликвидирани цели слоеве от населението, средната класа се унищожава много бързо, което е целта на плана. И затова жилищата, собствеността, имотът на българите много дразни и до ден днешен американските наши братя по оръжие, култура и всичко възможно, което сега сме прегърнали здраво и чакаме потупване от тях по рамото за това, че правилно изпълняваме плана за геноцид над българите.
В момента правителството на ГЕРБ продължава по същия начин да изпълнява този план Ран-Ът за геноцид над българите, както той е бил изпълняван от предишни правителства. Много пъти аз съм ви казвал, че п ри това положение няма никакво значение кой управлява България – дали ще се нарече дясно правителство, дали ляво. Както виждате, предишното ляво правителство сложи най-десните възможни мерки – плоския данък, за който всички специалисти по икономика казват, че това е най-дясната възможна мярка. Значи лявото правителство слага плосък данък, идва дясното, продължава да го прилага и продължава да прилага същите мерки, които водят до обиране на народа. Налага още нови данъци, иска да обложи депозитите, иска да обложи пенсиите, иска да обложи, ако може, всичко, което вие притежавате, и въздуха, който дишате. Така че няма разлика дали ще се нарича ляво или дясно правителство, ако то продължава да изпълнява този план, наречен Ран-Ът, план Луканов, американска програма за колонизиране на България. Изводът какъв е, изходът какъв е?
Изводът и изходът са, уважаеми българи, само ако променим плана, ако решим да излезем от капана и ако кажем, че за да се оправи и тръгне България по нормалния път на развитие, ние трябва да излезем от ямата, в която ни изкопаха и натикаха, и да започнем да си връщаме страната, да си върнем България, както гласи девизът на АТАКА. Това означава да си върнем индустрията, да си върнем минералните ресурси, да си върнем минералните залежи, да си върнем енергетиката, електроразпределението, мобилните връзки, търговията, ако щете, МОЛ-ве, супермаркети, всичко това са чужди вериги, много често офшорни, които изнасят печалбата от България. Всичко това може да се върне в български ръце, просто ако се прекрати планът Ран-Ът.
Затова съществува пък планът Сидеров, планът на АТАКА, който казва „не” на плана Ран-Ът, друг е пътят за развитие на България, не колониалният. И ако не излезем от този път, следващите 4 и 8 години ще продължим по същия начин.
И тъй като другата година ще има избори, и вие пак ще се изправите пред възможностите да изберете тази или онази партия, да наклоните везните към някаква партия, мислете ясно, когато гласувате. Аз съм направил изход от този план, аз съм направил изход от този капан. Не знам друга политическа сила да се е обявявала някога срещу този план, приет от Великото Народно събрание с всички тогавашни политически сили, които са същите днес. Не знам някой друг по такъв сериозен и аргументиран начин да предлага противодействие на плана Ран-Ът. Ако има такъв, нека да се обади, нека да застане до мен, заедно да се борим срещу тези, които колонизираха България.

“Студио АТАКА” с Волен Сидеров – 21.10.2012г.

6 коментари

 1. Българче
  окт 30, 2012

  Както винаги точно, ясно и аргументирано. Волен винаги ще бъде за мен пример за български политик.

 2. TheWarrior
  ное 2, 2012

  Винаги съм гласувал за г-н Сидеров,защото той е единствения,който се осмелява да казва истината в тази мутренска и пълна с лицемери и долни манипулатори държава,той е единствения на който му пука за народа,и не го е страх да казва нещата с истинските им имена!Аз лично ще продължавам да го подкрепям и оттук от Испания,ще го подкрепят и хората,които все още могат да мислят с непромити мозъци от цялата мутренска пропаганда,която цели именно това разединение,на раси,на леви,на десни,на сини,червени,защото се оказва,че в България “Разединението прави силата”.Силата на тези,които властват благодарение на него.Както тези двама пирати Ран и Ът и плана им за унищожение на България.Г-н Сидеров е абсолютно прав,в една държава без закони обикновения нормален човек е подложен на истински геноцид,атакуван непрекъснато от данъци,високи цени,безработица,че и бит и ограбван от нагли мангали без право на защита,без право на друг Живот!Надявам се г-н Сидеров да обърне внимание и на положението в затворите,където за издръжката на един престъпник на месец отиват повече пари,отколкото е пенсията на един средностатистически неосъждан пенсионер.Отопление,ток,всичко това са разходи без покритие,и то за комфорта на тези,сред които са най-уважавани убийците и които след като излязат си продължават по същия начин,и защо не?След като престъпността е едва ли не толерирана от закона и мутрите ни са уважавани политици!Аз просто бих въвел задължителен работен режим,поне да си заплащат леглото и храната,а не да издържаме И тези престъпници!Още повече като чукаш камъни по цял ден образно казано да строиш мостове,другия път доста ще се замислиш дали ти се влиза на “топло”.Сега всеки е оставен да се спасява сам,няма държава зад гърба ти,няма “родна полиция”,всеки дърпа към себе си и гледа да кара кола за по 300 000 бона а другите “да го духат”.Това не е народ и не е управление,и се надявам да си отворят очите и други хора и да се присъединят към Атака и г-н Сидеров,защото единствен той остана последната надежда на България да опази и малкото останало достойнство на този смазан и озлобен народ,защото само той гледа трезво на нещата и ви ги казва в очите,ако не гласувате за Атака значи вървите против себе си и народа си и историята няма да ви прости това!Поздравявам г-н Сидеров и му пожелавам много здраве и сила в битката за България!
  М32г.

 3. klara
  ное 12, 2012

  Планът Сидеров е алтернативата-спасението ни от плана Ран-ЪТ.
  След като предишните управляващи и сегашните ,дават поле за развитието му и никои не се заинтересува реално за народа и не направи нещо за да го извлече от мизерията и не не се трогна от това,че сме определяни и по стандарт сме най-несши в сравнение с другите европейски народи,как да се надяваме на тях?
  Единствено Планът Сидеров може да повдигне самочувствието ни и да подобри живота ни.
  Единствено ПП.АТАКА и другите партии,които са на една трибуна с нея,са за спасението на България и отстояването на националните интереси и запазването ни от посегателствато на исляма и колонизирането ни.
  Сега е времето,когато нашата църква,трябва да бъде надежден стожер за нашето православие,отстояло през вековете и запазило ни като национална единтичност.
  Сега си мечтаем за патриарх безсребреник,като патриарх Максим и защитник на народа ,като патриарх Евтимий,който оглави защитата на Търново от турските пълчища .Господ беше с него и вкамени ръката с турския ятаган, която понече да го съсече.Така разказва легендата.
  Ако имаме такъв патриарх,то той, би бил за Планът Сидеров.Той би бил за опазване на идентичната ни история.
  Преди малките ученици,ако ги попитаха ,в коя държава метърът е най-дълъг-казваха,че е в СССР.Сега ,след като мозъците им са промити с евроатлантическите цености,казват,че в стихотворението “На прощаване” бунтовникът повежда дружината си за чужбина,където пътят е страшен и труден,но тръгва натам в борбата за правда и свобода.Тук в България е гнетът на мизерията и невежеството, а в чужбина е освобождението и свободата и правдата.Нали от чужбина-ЕС ни казват какво да правим.Те са правдата.
  Там е пътът за спасението от Планът Ран-Ът или ако сме истински българи, спасението е Планът Сидеров.

 4. ZEELHEREN
  дек 14, 2012

  ZDRAVEITE NA VSI4KI ISTINSKI BULGARI! PURVO SE IZVINIAVAM 4E PISHA NA LATINECA NO TOVA E TAKA ZASHOTO ISKAM DA KAJA NA VSI4KI MNOGO VAJNI NESHA OTNOSNO NASHIA GENOCID KOITO PRODULJAVA DA SE SLU4VA V MOMENTA A IMENNO PLANUT-RAN-UT 4AST OT KOITO VKLU4VA NESHA KOITO VSEKI OT VAS ZNAE A IMENNO-PODDURJANE NISUK STANDART NA JIVOT,POSTOIANNO I POSLEDOVAELNO VDIGANE NA CENITE NA STOKITE I USKUGITE,POSTOIANNO VDIGANE NA DANUCITE NA BUGARINA,ZAKRIVANE NA BOLNICI,VKARVANE VUV ZDRAVNITE ZAVEDENIA OTROVNI VAKSINI SRESHU RAK NA MATO4NATA SHIIKA KOIATO VE4E INJEKTIRVAT NA MOMI4ENCA NAD 11 GODISHNA VUZRAST,BIOLOGI4NOTO ORUJIE KOETO SE KRIE V HRANATA V GOLEMITE MAGAZINI KATO BILLA,KAUFLAND I TN,PROMIANA NA ZAKONA ZA ZAKRILA NA DETETO -odurjaviavane na decata ni kato zapo4nat obu4enie na 4 godinki i tn,Problemi V OBRAZOVANIETO,ZDRAVNITE GRIJI,PROMIANA NA ISTORIATA NI,I TN ITN. ZA SUJALENIE BRATIA I SESTRI I BUDNI BULGARI AZ NE SUM TUK ZA DA VI KAJA TOVA KOETO ZNAETE A TOVA KOETO NE ZNAETE ,iskam DA VI KAJA ZA EDNO IAVLENIE KOETO SE SLU4VA OT 2006 GODINA SLED PRIEMANETO NI V NATO I PRODULJAVA I DO DNES I DAJE V MOMENTA DOKATO PISHA TEZI REDOVE TE PAK GO PRAVIAT.STAVA VUPROS ZA IAVLENIETO CHEMTRAILS -niakoi moje samo da sa 4uvali drugi ne no sega she obiasnia v obshi linii kakvo predstavliava to .CHEMTRAILS E MNOGO OPASNO HIMI4ESKO ,BAKTERIOLOGI4NO I PSIHOTRONNO ORUJIE .CHEMTRAILS V PREVOD OZNA4AVA HIMI4ESKI SLEDI OT SAMOLETI.CONTRAILS – Pri dvijenie na samlet sledite ot kondenznite pari po4ti iz4ezvat za sekundi NO CHEMTRAILS-sledite produljavat da stoiat niakolko 4asove v nebeto sled koeto TE SE PROSTIRAT KATO GUSTA MUGLA ILI PELENA NAD GRADA OBRAZUVAIKI PODOBIE NA OBLAK.ISTINATA E 4E TOVA SA VOENNI SAMOLETI NA NATO KOITO TAZI GODINA 2012 S PULNA SILA PRUSKAT NAD GLAVITE NI OTROVI.IMA OKOLO 20 000 4OVEKA VUV FACEBOOK KOITO SA SNIMALI PO4TI CIALO LIATO TEZI SAMOLETI KAKTO I LI4NO AZ IMAM SNIMKOV MATERIAL.TEZI HORA PUBLIKUVAHA SNIMKI OT RAZLI4NI KRASIHA NA BULGARIA.SEGA SHE VI KAJA KAKVO TO4NO SE IZHVURLIA NAD GLAVITE NI-ALUMINIEV OKSID,ARSEN,BACILI I GUBI4NI SPORI,BARII,BARIEV TITAN,KADMII,HROM,4OVEHSKI 4ERVENI KRUVNI KLETKI,BELI 4OVESHKI KRUVNI KLETKI,LITII,METIL-ALUMINII,NANO-ALUMINII,POLIMERNI VLAKNA,NITROGEN FLUORID,NIKEL,RADIOAKTIVEN CEZII,RADIOAKTIVEN TORII,SELEN,STREPTOKOKI,STRONCII,SULFITEN DIOKSID,IZVUNZEMNA NEPOZNATA BACTERIA,RADIOAKTIVEN URAN,MYCOTOKSINI.TOVA SA OTROVI OT CHEMTRAILS,A SPISUKA NA TOKSI4NI HIMIKALI I TEJKI METALI OT U.S.NAVY SA: ACENAFTALIN,AROMATIC HYDROBARBONS-AROMATNI VUGLEVODORODI-POLICIKLI4NI.BARIEV HROM,BENZEN,KADII,HLORID,FLUORANTIN,HIDROGEN CIANID,JELIAZO,MANGAN,NAFTALIN,PERHLORAT,RAKETNO GORIVO,TOLUIN,EMISIONNO GORIVO,KSILEN,CINK. ISKAM VSI4KI BULGARI DA RAZBERAT 4E TOVA E ISTINA DA SE OBURNAT KUM VOLEN SODEROV I DA SE ZABRANI SUS ZAKON TEZI PRUSKANIA.NA ZAPITVANE OT PREDAVANETO HRUTKITE KAKVI SA TEZI SAMOLETI-PRAVITELSTVOTO NI OTGOVARIA 4E TOVA SA VOENNI SAMOLETI NA NATO KOITO IZPULNIAVAT RUTIINI POLETI OTNOSTNO PROGRAMA ZA GLOBANO ZATOPLIANE I 4E TE LETELI NA VISO4INA OT 6 DO 8 KILOMETRA KOETO E EDNA GOLIAMA LUGA ZASHOTO TE LETIAT NISKO NAD GRADOVETE OT 1 DO 2,5 KILOMETRA.TE PRUSKAT NE HORIZONTALNO A PO4TI VERTILANO MALKO POD UGUL ZA DA MOJE VUV VREMETO DA SE RAZSTILA POSTOIANNO I DOBRE NAD GRADA.IAVNO E I O4EVIDNO E 4E TOVA E NAI GOLEMIAT GENOCID NAD BULGARINA I KATO DOBAVIM TOVA 4E TOI IZOBSHO NE ZNAE KAKVO STAVA NAD GAVATA MU TOVA MOGA DA KAJA 4E E 4UDOVUSHNO.PRAVITELSTVOTO IZOBSHO NE IM PUKA ZA NAS HORATA I MOGA SMELO I TVURDO DA KAJA 4E PO GOLIAM GENOCID PO MIREN PUT NAD NARODA NI NIKOGA NE E IMALO-V MOMENTA SE VODI TAK.NAR.”‘TIHA VOINA”" ZA PULNOTO PRETOPIAVANE NA NASELENIETO V CIAL SVIAT.ZATOVA APELIRAM KUM VSI4KI BUDNI BULGARI DA OTPRAVIAT VUPROSA KUM VOLEN SIDEROV -siguren sum 4e ne znae za tova i DA SE ZAPO4NE ZADAVANETO NA VUPROSI SUS KAKVO PRUSKAT TEZI SAMOLETI I DA SE SVALI OT VLAST TOVA PRODAJNO PRAVITELSTVO SUS PROTESNI DEISTVIA!

 5. ZEELHEREN
  дек 14, 2012

  ISKAM DA VI KAJA SUSHO 4E AROMATNITE VUGEVODORODI I NAI VE4E POLICIKLI4NITE,SA MOSHNI ATMOSFERNI ZAMURSITELI I NE SUDURJAT HETEROATOMI..TEZI AROMATNI VUGLEVODORODI PRI4INIAVAT BELODROBNI VUZPALENIA,PRI KONTAKT S KOJATA MOJE DA PREDIZVIKA ZA4ERVIAVANE,MEHURI,LUSHENE,A SLED NIAKOLKO GODINI NA IZLAGANE NA PAV-POLICIKLI4NI AROMATNI VUGLEVODORODI SE STIGA I DO RAK,KANCEROGENNI I MUTAGENNI PROMENI V TIALOTO I 4OVEHSKIA ORGANIZUM.ALUMINII-Zasiaga muskulno-skeletnata sistema,nevrologo4ni-nervna sistema,respiratorni-ot nosa kum belite drobove;ARSEN-zasiaga koja,stomashno 4revni,4ernodrobni,nevrologi4ni,respiratorni zaboliavania;BENZOL-Zasiagahematologi4ni,kruvotvorni,imunna sistemi,rak;KADMII-Neorgani4no veshestvo,zasiaga surceto,kruvonosnite sudove,hranosmilatelna sistema,nevrologi4ni zaboliavania-nervna sistema,bubre4na,otdelitelna sistema,reproduktivni problemi-proizvodstvo na deca,respiratorni;HROM-Neorgani4no veshestvo,zasiaga otdelitelna sistema,respiratorni-ot nosa kum belite drobove,DDT,DDE,DDD,zasiaga ENDOKRINNI JLEZI I HORMONI,4eren drob,nevrologi4no-nerbna sistema;DDT-DIHLORODIFENILTRIHLOROETAN e PESTICID e izpolzvan predi za kontrol na nasekomi v selskoto stopanstvo.DDT e bialo kristalno veshestvo bez miris i vkus.Upotrebatav U.S.A e zabranenaprez 1972 g.OXYMETHYLINE-formaldehid,JIVAK-zasiaga stomashno4revni,nevrologi4ni,o4ni,bubre4ni zaboliavania;TOLUOL-Surde4no-sudovi zaboliavania,surce,kruvonosni sudove,nevrolog4ni.Sudurja VUGLEVODORODNI ATOMI I LETLIVI ORGANI4NI SUEDINENIA.TOI e bezcvetna te4nost s harakterna mirizma.Izpolzva se v boi ,razrediteli.lakove,lepila,kau4uk;KSILEN-S mirizma na boi i lakove toi e silen PESTICID.MEJDU DRUGOTO ISKAM SUSHO TAKA DA KAJA 4E V U.S.A ve4e ima registrirani mnojestvo slu4ai na zabileli hora ot bolestta MURGELOZA .VE4E I V BULGARIA ZA SUJALENIE IMA REGISTRIRANA SAMO EDNA JENA BOLNA OT TAZI IZVUNZEMNA BOLEST -MURGELOZA,TOVA SA EDNI SURBEJI KOITO SE POIAVIAVAT PO CIALOTO TIALO SLED RAZS4ESVANE PRI KOETO STAVAT MEHURI I OT TIAH ZAPO4VAT DA IZLIZAT RAZNOCVETNI POLIMERNI VLAKNA-NELA4IMA E TAZI GADNA BOLEST .Plana za ELITA e sled kato narodite budat natroveni s tezi tejki metali i himi4eski suedinenia razpruskvani v nebeto da vkarat OTROVNITE VAKSINI koito totalno she dovushat horata sus SMURT.

 6. Симпатизант
  дек 25, 2012

  Това всичкото го говоря на моите роднини,приятели и те не искат, и не искат да повярват . Всички крадели… И АТАКА да е на власт пак ще е същото и разни такива. Онзи ден отново излъчват интервю на Б.Б. и Х човек казва “Как се е научил да говори така добре…”. То от толкова пропаганда на Б.Б по основните канали хората са с промити мозъци вече ! Гласуват за ГЕРБ само заради Б.Б. без да осъзнават какво се случва в действителност !

Trackbacks/Pingbacks

 1. poker - ... [Trackback]... [...] Read More here: volensiderov.com/?p=102 [...]...
 2. visit homepage - ... [Trackback]... [...] Read More here: volensiderov.com/?p=102 [...]...
 3. bonnets - ... [Trackback]... [...] There you will find 94720 more Infos: volensiderov.com/?p=102 [...]...
 4. Hot Stocks Market - ... [Trackback]... [...] Read More here: volensiderov.com/?p=102 [...]...
 5. Best Stocks 2013 - ... [Trackback]... [...] Find More Informations here: volensiderov.com/?p=102 [...]...
 6. www.cmvacances.com - ... [Trackback]... [...] Informations on that Topic: volensiderov.com/?p=102 [...]...
 7. Hackensack - ... [Trackback]... [...] There you will find 81560 more Infos: volensiderov.com/?p=102 [...]...
 8. electrician melbourne - ... [Trackback]... [...] Read More: volensiderov.com/?p=102 [...]...
 9. tahoe power inc - ... [Trackback]... [...] Informations on that Topic: volensiderov.com/?p=102 [...]...
 10. tl yükle, kredi kartı ile tl yükle, lira yükle, kontör yükle, - ... [Trackback]... [...] Find More Informations here: volensiderov.com/?p=102 [...]...
 11. justcloud complaints - ... [Trackback]... [...] Read More: volensiderov.com/?p=102 [...]...
 12. Building Rapport - ... [Trackback]... [...] Read More here: volensiderov.com/?p=102 [...]...
 13. thoughts mean things - ... [Trackback]... [...] Read More: volensiderov.com/?p=102 [...]...
 14. more - ... [Trackback]... [...] There you will find 87873 more Infos: volensiderov.com/?p=102 [...]...
 15. Dedikuotas Serveris - ... [Trackback]... [...] Read More Infos here: volensiderov.com/?p=102 [...]...
 16. check - ... [Trackback]... [...] Read More: volensiderov.com/?p=102 [...]...
 17. diseño web Madrid - ... [Trackback]... [...] There you will find 63235 more Infos: volensiderov.com/?p=102 [...]...
 18. binary options trading strategies - ... [Trackback]... [...] Read More: volensiderov.com/?p=102 [...]...
 19. leaflet distribution - ... [Trackback]... [...] Read More here: volensiderov.com/?p=102 [...]...
 20. http://joanelias.com - ... [Trackback]... [...] Find More Informations here: volensiderov.com/?p=102 [...]...
 21. Sitio oficial - ... [Trackback]... [...] Read More: volensiderov.com/?p=102 [...]...
 22. Discover More - ... [Trackback]... [...] Read More here: volensiderov.com/?p=102 [...]...
 23. read more - ... [Trackback]... [...] There you will find 10191 more Infos: volensiderov.com/?p=102 [...]...
 24. hus til salgs i tyrkia - ... [Trackback]... [...] Read More: volensiderov.com/?p=102 [...]...
 25. maillot de foot 2013 - maillot de foot 2013... Hi there, I discovered your internet website by means of Google at the same time as searching ...
 26. tang like facebook - ... [Trackback]... [...] There you will find 7407 more Infos: volensiderov.com/?p=102 [...]...
 27. Corporate Gifts Today - ... [Trackback]... [...] Read More: volensiderov.com/?p=102 [...]...
 28. Webshop link - ... [Trackback]... [...] Informations on that Topic: volensiderov.com/?p=102 [...]...
 29. check my reference - ... [Trackback]... [...] Read More Infos here: volensiderov.com/?p=102 [...]...
 30. Find Out More - ... [Trackback]... [...] Read More: volensiderov.com/?p=102 [...]...
 31. find this - ... [Trackback]... [...] Read More here: volensiderov.com/?p=102 [...]...
 32. voir le site - ... [Trackback]... [...] Read More here: volensiderov.com/?p=102 [...]...
 33. Lee Harbert - ... [Trackback]... [...] Informations on that Topic: volensiderov.com/?p=102 [...]...
 34. balustrade - ... [Trackback]... [...] There you will find 37277 more Infos: volensiderov.com/?p=102 [...]...
 35. Dinheiro na internet - ... [Trackback]... [...] Read More here: volensiderov.com/?p=102 [...]...
 36. Lift Vapor Cigarettes - ... [Trackback]... [...] Read More here: volensiderov.com/?p=102 [...]...
 37. marina one - ... [Trackback]... [...] Find More Informations here: volensiderov.com/?p=102 [...]...
 38. parfum outlet - ... [Trackback]... [...] Read More here: volensiderov.com/?p=102 [...]...
 39. link - ... [Trackback]... [...] Read More: volensiderov.com/?p=102 [...]...
 40. vancouver wa plastic surgeon - ... [Trackback]... [...] Read More: volensiderov.com/?p=102 [...]...
 41. best article in the web - ... [Trackback]... [...] Informations on that Topic: volensiderov.com/?p=102 [...]...
 42. los angeles real estate agent - ... [Trackback]... [...] There you will find 37259 more Infos: volensiderov.com/?p=102 [...]...
 43. MetaStockv10Pro - ... [Trackback]... [...] Read More Infos here: volensiderov.com/?p=102 [...]...
 44. ways to grow taller - ... [Trackback]... [...] Informations on that Topic: volensiderov.com/?p=102 [...]...
 45. tv series guide - ... [Trackback]... [...] Read More here: volensiderov.com/?p=102 [...]...
 46. review of grammarly - ... [Trackback]... [...] There you will find 86482 more Infos: volensiderov.com/?p=102 [...]...
 47. miami physical therapy associates - ... [Trackback]... [...] Read More here: volensiderov.com/?p=102 [...]...
 48. cheap Pittsburgh Steelers Jerseys - cheap Pittsburgh Steelers Jerseys... for practically each and every small issue like NFL jerseys. It will essentially aid...
 49. louis vuitton wallet outlet online - louis vuitton wallet outlet online... Cycling for Baha was an thought hatched among the brothers many years ago. Their grandfather experienced ...

Добави коментар